Απολαυστικός χορός με τακούνια: Η Heather Morris του Glee παραδίδει το πιο αποτελεσματικό μάθημα

02.02.2024
Απολαυστικός χορός με τακούνια: Η Heather Morris του Glee παραδίδει το πιο αποτελεσματικό μάθημα
Κατευθείαν από το Glee club, η διάσημη ηθοποιός, χορεύτρια και παραγωγός Heather Morris σε μια ξεχωριστή προπόνηση χορού (και ολόκληρου του σώματος), μεκινήσεις εμπνευσμένες από την Britney Spears, την Beyoncé και τη Rihanna. Καλό Σαββατοκύριακο!

Αν σου αρέσει ο χορός και θέλεις κα΄τι διαφορετικό, το βίντεο που ακολουθεί θα σου δώσει την έμπνευση (αλλά και τη διασκέψαση) που ψάχνεις.

Σε μόλις 30 λεπτά, η Heather Morris θα σου δείξει πώς να χορεύεις με ψηλά τακούνια, ακολουθόντας χορογραφίες που έχουν σχεδιαστεί για να ανεβάζουν τους παλμούς της καρδιάς, να ενεργοποιούν τους γλουτούς και να δυναμώνουν τον πυρήνα σου.

Το τεστ των 10 δευτερολέπτων θα σου πει πότε είναι ώρα να αντικαταστήσεις τα παπούτσια σου

Μέχρι το τέλος του μαθήματος, θα νιώσεις σαν επαγγελματίας, χάρη στην ενδυναμωτική χορογραφία που εγγυάται ότι θα σε κάνει να αισθάνεσαι top fit!

Χρειάζεσαι μόνο άνετα ρούχα, μία καρέκλα, τα τακούνια σου και την πα΄ρεα σου αν θέλεις να το μοιραστείς, αλλιώς και μόνη μπροστά στον καθρέφτη σου μια χαρά θα το απολαύσεις. Και αυτό με τα τακούνια μην το φοβηθείς. Ακόμη και αν δεν το έχεις κάνει ποτέ στη ζωή σου. Είναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις. Και θα γυμναστείς με τον καλύτερο τρόπο επίσης.

Το viral σάντουιτς ομελέτα γίνεται σε 5 λεπτά και είναι απίθανο

Ιδού και καλό Σαββατοκύριακο.

{https://www.youtube.com/watch?v=UbAnzeE5-Ig&t=85s&ab_channel=POPSUGARFitness}

Τελευταία τροποποίηση στις 02.02.2024 - 17:30