Oι 5 top fitness κανόνες του "αγγέλου" της Victoria's Secret, Romee Strijd

29.10.2018
Oι 5 top fitness κανόνες του "αγγέλου" της Victoria's Secret, Romee Strijd
To top model με το αξιοθαύμαστο κορμί μοιράζεται τα δικά της tips

H Romee Strijd είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα που ανήκουν στην ομάδα της Victoria's Secret, και σε πρόσφατη συνέντευξη, με αφορμή την κυκλοφορία του αρώματος Bombshell Seduction, στην καμπάνια του οποίου πρωταγωνιστεί, μίλησε μεταξύ άλλων και για τα fitness tips της.

Δες και αυτό: 10 τρόποι να χάσεις βάρος και να μπεις σε φόρμα γρήγορα

Το top model μιλάει για το πώς βρίσκει το κίνητρο για να πάει στο γυμναστήριο, σε ποια νόστιμα υγιεινά σνακ βασίζεται, και πολλά άλλα.

1. Συνένισε τη ρουτίνα γυμναστικής σου ακόμη και όταν βρίσκεσαι "εκτός έδρας"
"Τον τελευταίο καιρό, γυμνάζομαι σε ξενοδοχεία, γιατί ταξιδεύω πολύ. Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι μερικές φορές μόνη σου, να φοράς τα ακουστικά σου και να κάνεις ένα μικρό πρόγραμμα προπόνησης.

Δες και αυτό: Meghan Markle - Έτσι διατηρείται πάντα σε άψογη φόρμα

2. Πήγαινε στο γυμναστήριο με τον σύντροφο σου για επιπλέον κίνητρο
"Ο φίλος μου και εγώ κάνουμε προπόνηση μαζί. Ποτέ δεν κάνουμε τις ίδιες ασκήσεις, αλλά πηγαίνουμε μαζί στο γυμναστήριο και λέμε: "Σε μία ώρα από τώρα θα φύγουμε". Αυτό βοηθάει πολύ".

3. Δεν χρειάζεσαι ακριβό εξοπλισμό
"Για τους κοιλιακούς, κάνω ασκήσεις στο χαλάκι. Σε κάθε άσκηση που κάνεις, θα πρέπει πάντα να απασχολείς τους κοιλιακούς σου, ακόμη κι όταν κάνεις squats. Προσπάθησε να τους αισθάνεσαι με κάθε κίνηση. Κάνω τα πάντα με βάρη αστραγάλου και ζώνες αντοχής, και παίρνω πάντα μαζί μου το σχοινάκι μου όταν ταξιδεύω."

Αυτό το είδες; Kim Kardashian: Με αυτή τη γυμναστική έχει αποκτήσει το νέο της εντυπωσιακό σώμα

4. Ξεκίνα χαλαρά με σύντομες "εκρήξεις" δραστηριότητας και ενέργειας
"Δεν έχω πάντα κίνητρο, αλλά πρέπει να το κάνεις, γιατί μετά αισθάνεσαι πολύ καλύτερα και απολαμβάνεις την ημέρα περισσότερο. Ξεκίνα από κάπου. Κάνε κάτι. Πες στον εαυτό σου ότι έχεις μόνο 15 λεπτά ή κάτι τέτοιο και ξεκίνα από εκεί".

5. Τα σνακ είναι ο καλύτερος φίλος σου
"Επειδή ταξιδεύω και δουλεύω πολύ, πρέπει να είμαι σίγουρη ότι τρώω αρκετά. Για μένα, πάντα βοηθά να έχω ένα σνακ μαζί μου, όπως μια μπάρα μαύρης σοκολάτας, φρούτα ή μια μπάρα πρωτείνης."