5 tips προπόνησης για να γυμναστείς σαν άγγελος της Victoria's Secret

02.11.2018
5 tips προπόνησης για να γυμναστείς σαν άγγελος της Victoria's Secret
Να γιατί πρέπει να πετάξεις τη ζυγαριά σου

Ο Kirk Myers είναι ένας personal trainer από τη Νέα Υόρκη, ο οποίος κατά καιρούς έχει αναλάβει τη γυμναστική διάφορων γνωστών μοντέλων της Victoria's Secret, όπως η Jasmine Tookes και η Romee Strijd, η Sara Sampaio, η Martha Hunt και η Elsa Hosk.

O ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο ο Myers επιλέγει να γυμνάσει τους πελάτες του, οδήγησε στη διάδοση του ονόματος του, με αποτέλεσμα ακόμη και τεράστια ονόματα της showbiz να θέλουν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα του. "Είναι το πρώτο γυμναστήριο που είχαμε με την ευκαιρία να γυμναστούμε μόνοι και να το κάνουμε και σαν ομαδικό άθλημα. Κατά κάποιο τρόπο ανταγωνίζεσαι όλους γύρω σου, και όλοι σου δίνουν συμβουλές. Είναι πολύ μεγάλο κίνητρο όταν έχεις κάποιον άλλο δίπλα σου", λέει η Skriver.

Δες και αυτό: Jennifer Lopez: Η γυμναστική που της χαρίζει ΑΥΤΟ το κορμί

O Myers μοιράζεται μερικές συμβουλές του:

1. Πέταξε την ζυγαριά σου
"Το σωματικό σου βάρος μπορεί να αλλάξει από τρία έως πέντε κιλά, ανάλογα με το τι έφαγες το προηγούμενο βράδυ, αν έχεις ενεργηθεί, ποια ώρα της ημέρας ζυγίστηκες, και τι είδος ζυγαριάς χρησιμοποίησες. Πολλά από τα κορίτσια που εκπαιδεύσαμε άρχισαν να κάνουν προπόνηση με βάρη. Ο μυς ζυγίζει περισσότερο από το λίπος, και γι'αυτό παρ'όλο που μπορεί να πάρεις βάρος, είναι πολύ πιθανό να φαίνεσαι πολύ καλύτερη".

2. Η τοπική προπόνηση έχει αποτελέσματα
"Σε άτομα σαν τη Josephine αρέσει να κάνουν προπόνηση με βάρη. Πιο συγκεκριμένα, της αρέσει να γυμνάζει πόδια και γλουτούς με βαριά βάρη. Η Jo, η Jasmine και η Romee έρχονται τακτικά, και έτσι χωρίζουμε τα μέρη του σώματός τους", εξηγεί ο Myers. "Μια μέρα θα κάνουν πόδια, την επόμενη ημέρα θα δουλέψουν το πάνω μέρος του σώματος, και την παραεπόμενη θα κάνουν περισσότερο τον πυρήνα τους".

Δες και αυτό: TRX: Τι ακριβώς είναι και γιατί το επιλέγουν ακόμη και οι διάσημοι

3. Πρόσθεσε βάρη αστραγάλου
O Myers πάει τις ασκήσεις ποδιών και γλουτών στο επόμενο επίπεδο προσθέτοντας αντίσταση. "Καν΄το με βάρη του αστραγάλου, το κάνει πιο δύσκολο, και μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις παλμούς", προτείνει ο ίδιος.

4. Μην φοβάσαι τους μύες
"Είναι πιο δύσκολο να χτίσεις μύες από ό, τι πιστεύουν οι περισσότεροι", λέει ο Myers, ο οποίος ενθαρρύνει τους πελάτες του να "χτίσουν" δύναμη με βαρύτερα βάρη από αυτά που θα σήκωναν κανονικά.

Aυτό το είδες; Oι 5 top fitness κανόνες του "αγγέλου" της Victoria's Secret, Romee Strijd

5. Η ισορροπία είναι το κλειδί
Ο Myers βάζει τους πελάτες του να κάνουν sumo squats και dead lifts πάνω σε μια μπάλα Bosu. "Είναι ένας πιο αποτελεσματικός τρόπος να προπονηθείς γιατί σε αναγκάζει να ενεργοποιήσεις τον πυρήνα σου".