Καν'το όπως η Έλλη Στάη: Tο μυστικό της για τέλειο κορμί στα 60+ και το αγαπημένο της σνακ

07.09.2018
Καν'το όπως η Έλλη Στάη: Tο μυστικό της για τέλειο κορμί στα 60+ και το αγαπημένο της σνακ
Γιατί και οι πρώτες κυρίες της ενημέρωσης έχουν τα μυστικά τους.

Λίγο πριν από τη μεγάλη της επιστροφή στη μικρή οθόνη και συγκεκριμένα μέσα από τη συχνότητα του ETV όπου θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, όλοι αναρωτιόμαστε βλέποντας την πως γίνεται η Έλλη Στάη να μοιάζει ηλικιακά, ακόμη σαράντα. Η σιδηρά κυρία της ενημέρωσης έχει κοπιάσει αρκετά στην ζωή και στην καριέρα της, επιβεβαιώνοντας όσους λένε πως τίποτε δεν γίνεται τυχαία. Διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της εγχώριας Showbiz και μάλιστα είναι σε θέση να βάζει κάτω ακόμη και 20άρες. Η Έλλη Στάη έχει ένα πανίσχυρο όπλο συνώνυμο της επιτυχίας της σε όλα τα επίπεδα, την θέληση και την πίστη πως όταν θες κάτι πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί.

Διαβάστε ακόμη: Αλίκη: Στο φως τα μυστικά ομορφιάς της όπως τα αποκάλυψε η ίδια στα 52 της χρόνια!

Το μυστικό της όπως το είχε αποκαλύψει η ίδια μερικά χρόνια πριν, δεν είναι άλλο από το τρέξιμο. ​


«Τρέχω γιατί με γεμίζει χαρά, ευφορία κι αίσθημα υγείας. Τρέχω πρώτα για να περάσω καλά αλλά και για να σπάω τα προσωπικά μου ρεκόρ, σε απόσταση και χρόνο. Το «μετά το τρέξιμο» είναι το ισχυρότερο κίνητρο που με βγάζει από την πόρτα. Το τελικό αποτέλεσμα έτσι όπως το έχω ήδη περιγράψει, χαρά, ευφορία, αίσθημα υγείας. Όταν αισθάνομαι κούραση που μου «κολλάει» τα πόδια, με ρίχνει αλλά όταν τρέχω νιώθω ότι πετάω, και τότε πετάει και η ψυχολογία μου. Το τρέξιμο σου δημιουργεί αίσθημα αρμονίας άρα ναι, είναι και θηλυκό. Κατά τη διάρκεια μπορεί να σκέφτομαι τα πάντα ή και τίποτα. Δεν τρέχω με μουσική, μόνο με τις σκέψεις. Μπορείς να το μοιραστείς. Με καλή παρέα είναι απόλαυση να το μοιράζεσαι και μπορείς να ανακαλύψεις νέα μέρη. Να μάθεις καινούργιες διαδρομές. Μέσα από το τρέξιμο γνωρίζεις καινούργιες εμπειρίες, όπως το να τρέξεις βράδυ- έχω συμμετάσχει σε πολλά night run- ή να τρέξεις στο βουνό ή ξυπόλυτος. Ακόμη δεν τα έχω δοκιμάσει αυτά. Δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθώ να πάω για τρέξιμο! Το αντίθετο μπορεί να συμβεί. Να πάθω στέρηση όταν έχω φύγει για δουλειές. Κάνω διατάσεις, απαραιτήτως ακριβώς μετά το τρέξιμο. Αυτό με έχει προστατέψει από τραυματισμούς. Δεν έχω τραυματιστεί ποτέ. Άλλο το «τρέχουμε» κι άλλο το «τρώμε». Είναι απολύτως λάθος να «τρέχεις για να μην κάνεις δίαιτα». Έχει κέφι να τρέχεις από την στιγμή που σε γεμίζει. Γι' αυτό κι όλοι έχουν πάρει τους δρόμους. Προφανώς αισθάνονται τα πολλαπλά καλά που κι εγώ περιγράφω.»

Η Έλλη Στάη πέρα από την άσκηση, είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής και όπως έχει αποκαλύψει, το αγαπημένο της σνακ είναι οι ξηροί καρποί.

Δείτε τις αναρτήσεις της:

Γιώργος Μουλάς