Πώς διατηρεί το σέξι κορμί της η Μπρούκλιν Ντέκερ

09.02.2011
Το διάσημο μοντέλο Μπρούκλιν Ντέκερ (Brooklyn Decker), του οποίου οι φωτογραφίσεις με μαγιό έχουν αφήσει εποχή, μοιράζεται τα μυστικά του για να αποκτήσεις κι εσύ άψογη σιλουέτα.

Το διάσημο μοντέλο Μπρούκλιν Ντέκερ (Brooklyn Decker), του οποίου οι φωτογραφίσεις με μαγιό έχουν αφήσει εποχή, μοιράζεται τα μυστικά του για να αποκτήσεις κι εσύ άψογη σιλουέτα.

Κάνε ασκήσεις ενδυνάμωσης:

Η 23χρονη Μπρούκλιν σου προτείνει να κάνεις ελεύθερα βάρη τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. Η ίδια προτιμά τα βαθιά καθίσματα με βαράκια στα χέρια για να τονώνει ταυτόχρονα γλουτούς και χέρια. Όπως τονίζει η Ντέκερ, το να έχεις περισσότερους μυς σε βοηθά να καις περισσότερες θερμίδες, γι' αυτό και τα αγόρια χάνουν ευκολότερα βάρος. Αν κάνεις τις επαναλήψεις σου γρήγορα, αποφεύγεις το πρήξιμο των μυών και χάνεις περισσότερους πόντους.

Πέτα τη ζυγαριά:

Το διάσημο μοντέλο πέταξε τη ζυγαριά του κυριολεκτικά από το παράθυρο πριν τρία χρόνια και δεν έχει ζυγιστεί έκτοτε. Ξέρει καλά, πως όταν γυμνάζεται μεγαλώνει τη μυϊκή της μάζα και η ζυγαριά δεν το δείχνει αυτό, απλά σου δείχνει πως μένεις σταθερή. Αυτό μπορεί να σε τρελάνει.

Μην ξεχνάς τους κοιλιακούς:

Κάνε 10, 20, 30 ή 50 καθημερινά. Δεν έχει σημασία πόσους θα κάνεις. Αρκεί να μπεις στη διαδικασία να τους κάνεις. Μόνο έτσι θα φτιάξεις ονειρεμένη κοιλιά αλλά θα διατηρήσεις και τον κορμό σου δυνατό.

Επικεντρώσου σε όσα πρέπει να τρως:

Η τελετουργία του φαγητού γίνεται καλύτερη όταν σκέφτεσαι τι πρέπει να φας και όχι τι δεν πρέπει. Αντί να λες 'δεν πρέπει να φάω τηγανητά γιατί παχαίνουν, πες ' πρέπει να φάω φρούτα που βοηθούν την υγεία μου'.

Μην μένεις νηστική:

Όταν η Ντέκερ μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, είχε υιοθετήσει τις συνήθειες που είχαν τα υπόλοιπα μοντέλα με τα οποία έκανε παρέα. Έκανε τρελές δίαιτες και έπινε μόνο χυμούς. Ευτυχώς, ο πατέρας της την συνέτισε και την έπεισε πως με τον τρόπο αυτό όχι μόνο δεν χάνει κιλά αλλά χαλάει τον οργανισμό της.

Γυμνάσου όπως και όπου μπορείς:

Ανάμεσα στις οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι περισσότερες γυναίκες δεν δίνουν στον εαυτό και το σώμα τους τη σημασία που πρέπει. Η Μπρούκλιν τονίζει πως κάθε γυναίκα πρέπει να είναι και λίγο εγωίστρια και να εξοικονομεί έστω μισή ωρίτσα καθημερινά για να γυμνάζεται. Ακόμα και ένα τέταρτο τρεξίματος περίπου 4 φορές την εβδομάδα, μπορεί να σε γυμνάσει και να σε κάνει να δεις τα πράγματα με διαύγεια και καθαρό μυαλό.

Κάνε και μια ατασθαλία:

Αν προσπαθείς καθημερινά για να έχεις το κορμί σου σε άψογη φόρμα, αξίζεις και ένα γλυκό ή όποια διατροφική σκανδαλιά σου ταιριάζει. Η Μπρούκλιν τρελαίνεται για καφέ, εσύ μπορεί να ψοφάς για μια πάστα.

Προτίμησε ένα μαγιό που να σου ταιριάζει:

Δώσε ιδιαίτερη έμφαση στο μαγιό που αγοράζεις. Το μαγιό πρέπει να μην είναι στενό αλλά να εφαρμόζει σωστά και να στηρίζει όπως πρέπει το στήθος σου.

Αγάπα το ωραιότερο σημείο επάνω σου:

Η Ντέκερ αγαπά τα μάτια της που έχουν το χρώμα των ματιών του μπαμπά της. Πάντα πίστευε πως θα κληρονομήσει τα σκούρα καστανά μάτια της μαμάς της αλλά τελικά το γονίδιο της γαλανομάτας, το κληρονόμησε!

Μείνε στο ρυθμό:

Το ίδιο το διάσημο μοντέλο δηλώνει πως λατρεύει το χορό αν και δεν ξέρει να χορεύει σωστά. Αλλά μόνο και μόνο ότι το διασκεδάζει, της αρκεί.

Πάρε ένα σκύλο:

Η Μπρούκλιν προτείνει να πάρεις ένα ωραιότατο τετράποδο. Η ίδια έχει ένα αγγλικό μπουλντόγκ και κάθε φορά που κάτι πηγαίνει στραβά στη ζωή της, ο τετράποδος φίλος της την κάνει να γελάει.

Να είσαι αυθόρμητη:

Προγραμμάτισε και βάλε στις ζωή σου δραστηριότητες που δεν υπολόγιζες μέχρι πριν και που μπορούν να σε διασκεδάσουν και να σε γυμνάζουν ταυτόχρονα. Η Μπρούκλιν ετοιμάζεται να πάρει άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας και μαθήματα σκοποβολής. Εσύ μπορείς να αγοράσεις ένα ποδήλατο και να πάρεις τα βουνά.

Κ.Π