Δες τι τρώνε για πρωινό οι celebrities και πάρε ιδέες

07.12.2020
Δες τι τρώνε για πρωινό οι celebrities και πάρε ιδέες
Ποια είναι τα μυστικά της σιλουέτας τους;

Από μικρή ηλικία, ακούμε πως το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας- και όχι τυχαία, αφού μας δίνει ενέργεια για τη μέρα και παίζει σημαντικό ρόλο στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού.

Δες και αυτό: Η μοναδική θρεπτική αξία της βρώμης

Αν θέλεις να πάρεις μερικές ιδέες για πρωινό, δες παρακάτω πώς ξεκινούν τη μέρα τους μερικές από τις μεγαλύτερες stars:

Chrissy Teigen

Το πρωινό του μοντέλου αποτελείται συνήθως από πρωτεΐνη και λαχανικά, και τις περισσότερες μέρες τρώει δύο αυγά με μπέικον γαλοπούλας, αβοκάντο και ντομάτα. Όταν θέλει κάτι πιο special, φτιάχνει pancakes με φρούτα.

Kim Kardashian

Το πρωινό της Kim αποτελείται από δύο πιάτα, αφού πρώτα τρώει αυγά με λουκάνικο γαλοπούλας και καπνιστό τυρί και στη συνέχεια γιαούρτι με φρέσκα μούρα.

Gigi Hadid

Το μοντέλο έχει αδυναμία στα scrabbled eggs με μπέικον και πάντα απολαμβάνει ένα χυμό πορτοκάλι και έναν καφέ.

Blake Lively
Η ηθοποιός ξεκινάει την ημέρα της με ένα ποτήρι νερό και στη συνέχεια τρώει αυγά τηγανισμένα σε λάδι καρύδας με φρέσκα λαχανικά.

Sofia Vergara

Η Λατίνα σταρ τρώει ομελέτα από ασπράδια και ψωμί σίκαλης με μερικές φέτες αβοκάντο. Εναλλακτικά, τρώει γιαούρτι με βρώμη και granola.

Jessica Biel

Η ηθοποιός και σύζυγος του Justin Timberlake, παρ'όλο που έχει βγάλει τη γλουτένη και τη λακτόζη από τη διατροφή της, δεν στερείται τα pancakes που φτιάχνει η ίδια με καρύδα, με βούτυρο από κάσιους ή αμύγδαλα και λίγο μέλι.