Η ιδιαιτερότητα και τα χαρακτηριστικά της κρητικής διατροφής

12.03.2020
Η ιδιαιτερότητα και τα χαρακτηριστικά της κρητικής διατροφής
Η διατροφή των Κρητικών κατά την δεκαετία του 1960, περιλάμβανε κυρίως τρόφιμα από φυτικές πηγές, ενώ τα τρόφιμα ζωικής προέλευσης καταναλώνονταν σε μικρότερες ποσότητες και αραιότερα.

Σε γενικές γραμμές η διατροφή αποτελείτο από εποχιακά τρόφιμα που είχαν υποστεί ελάχιστη ή και καθόλου επεξεργασία, και τα οποία ήταν προϊόντα της ευρύτερης περιοχής.

H συνέχεια στο itrofi.gr