Η "ωμή" δίαιτα της Κέιτ Χολμς

06.09.2011
Την είδαμε στα βραβεία "MTV VMΑ" και πραγματικά η άψογη σιλουέτα της και το φρέσκο προσωπάκι, μας έβαλαν σε σκέψεις για το πόσο καλά περνάει η Κέιτι Χολμς παρέα με τον Τομ Κρουζ.

Την είδαμε στα βραβεία "MTV VMΑ" και πραγματικά η άψογη σιλουέτα της και το φρέσκο προσωπάκι, μας έβαλαν σε σκέψεις για το πόσο καλά περνάει η Κέιτι Χολμς παρέα με τον Τομ Κρουζ. Τελικά και σύμφωνα με όσα δήλωσε η Χολμς στο αμερικάνικο περιοδικό "OK", η διατροφή που ακολουθεί η Κέιτι είναι αυτή που την κάνει να λάμπει τόσο.

Σύμφωνα με πηγές του "Cover Media", η Χολμς στηρίζει τη διατροφή της σε ωμές και μη επεξεργασμένες τροφές και κυρίως λαχανικά.

Αν πρέπει να καταναλώσει κάποιο φρούτο, η Κέιτι δεν θέλει να το παρακάνει με τη ζάχαρη (επεξεργασμένη ή φυσικά σάκχαρα) γι' αυτό και προτιμά τα κεράσια που έχουν και το πιο χαμηλό γλυκαιμικό φορτίο.

Τώρα θα πεις πώς επιζεί και χορταίνει μάλιστα. Κάθε φορά που θέλει να λεπτύνει για ένα ρόλο, η Χολμς προσπαθεί να κάνει τα τρόφιμα που επιτρέπεται να καταναλώσει ,όσο πιο ελκυστικά γίνεται.

Δηλαδή, η Χολμς προτιμά την σούπα καρότου και γλυκοπατάτας για μεσημεριανό και μπρόκολο για το δείπνο. Όταν αναζητά κάποιο σνακ, θα φάει μια χούφτα ωμά αμύγδαλα.

Και μην νομίζεις πως η Κέιτι κρατιέται σε τέτοια φόρμα χωρίς τη βοήθεια του συζύγου Τομ. Ο Κρουζ βοηθά την Χολμς να μην παρεκκλίνει από τη δίαιτά της αφού μετά από κάθε γύρισμα βγάζει τη σύζυγο για φαγητό έξω. Βέβαια, δεν το παρακάνουν αφού ακόμα και στο εστιατόριο, προτιμούν την άπαχη πρωτεΐνη.

Και οι δύο σταρ λατρεύουν το κρέας, οπότε μειώνουν την κατανάλωση υδατανθράκων στο ελάχιστο και προτιμούν το άπαχο κρέας. Το ζεύγος έχει ένα – δύο αγαπημένα μαγαζί με κρέας στο Μπέβερλι Χιλς όπου οι δυο τους καταναλώνουν πρώτης ποιότητας μπριζόλα.

Ακόμα ένα σημαντικό σημείο στη διατροφή της Κέιτ είναι το γεγονός πως τρέφεται μόνο με οργανικά προϊόντα. Απαγορευμένα στο σπίτι είναι η λευκή ζάχαρη και το λευκό αλεύρι, εκτός κι αν πρέπει να μαγειρέψει κάτι για τη μικρή Σούρι!

Κ.Π