SEX

Περνώ και μόνη μου καλά: πώς και γιατί

10.11.2009
Μήπως ο αγαπημένος σου βρίσκεται σε ταξίδι; Μήπως είσαι μόνη στο σπίτι και δεν ξέρεις πώς να αξιοποιήσεις το χρόνο σου; Μήπως απλά, στη σχέση που είσαι έχεις ξεχάσει πώς είναι το καλό σεξ και τι σημαίνει η λέξη οργασμός; Ήρθε ο καιρός να πάρεις την απόλαυση... στα χέρια ή στα δάχτυλά σου. Βολέψου στον καναπέ ή το κρεβάτι και φύγαμε για πριβέ μαθήματα μοναχικής απόλαυσης.

Μήπως ο αγαπημένος σου βρίσκεται σε ταξίδι; Μήπως είσαι μόνη στο σπίτι και δεν ξέρεις πώς να αξιοποιήσεις το χρόνο σου; Μήπως απλά, στη σχέση που είσαι έχεις ξεχάσει πώς είναι το καλό σεξ και τι σημαίνει η λέξη οργασμός; Ήρθε ο καιρός να πάρεις την απόλαυση... στα χέρια ή στα δάχτυλά σου. Βολέψου στον καναπέ ή το κρεβάτι και φύγαμε για πριβέ μαθήματα μοναχικής απόλαυσης.

Εν αρχή ην το... το να χαλαρώσεις:

Κανείς δεν γεννήθηκε έτοιμος και με απόλυτη γνώση των κουμπιών του κορμιού του. Επίλεξε το χρόνο και το μέρος που σε βολεύει, βάλε τα πιο σέξυ εσώρουχά σου και ξεκίνα να ανακαλύπτεις έξυπνους τρόπους για να αυξήσεις τη λίμπιντό σου.


Άγγιξέ με... παντού:

Δεν χρειάζεται να ασχοληθείς μόνο με τα προφανή σημεία του κορμιού σου που μπορεί να σε διεγείρουν, είτε πρόκειται για την κλειτορίδα, είτε για τις ρώγες του στήθους σου. Το θέμα είναι να ψάξεις όλα εκείνα τα σημεία του σώματός σου που μπορεί να παρέχουν απόλαυση και ηδονή σε σένα, και μόνη σου αλλά και όταν κάνεις σεξ με τον αγαπημένο σου. Μην ξεκινήσεις από τα πιο προφανή. Έπειτα, καλό θα ήταν να διαφέρει και το είδος του αγγίγματος που χρησιμοποιείς. Οπότε πες ναι: στα χαστουκάκια, στο γαργαλητό, στο Χάιδεμα και στη χρήση ενός ή περισσότερων δακτύλων.

Τι να κάνεις αν η διέγερση δεν έρχεται: Δοκίμασε να βάλεις στο πριβέ παιχνίδι που έστησες και ορισμένα βοηθήματα ή συμπληρώματα που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις όλες σου τις αισθήσεις εκτός από την αφή. Σημαντικό ρόλο παίζουν τόσο η όραση όσο και η οσμή.

Δοκίμασε:

* Να καλύψεις τα δάχτυλά σου με ένα αισθησιακό αρωματικό αιθέριο έλαιο. Υπάρχουν τέτοια λάδια στο εμπόριο που είναι κατάλληλα και προς κατανάλωση και έχουν απίθανη γεύση. Αν είσαι καλή στη ζαχαροπλαστική, προτίμησε να πασπαλιστείς με κρέμα ή σαντιγί. Εναλακτικά, πες ναι σε ένα λιπαντικό εγκεκριμένο και με βάση το νερό.

* Εξοπλίσου με φτερά και πούπουλα που θα αυξήσουν το γαργαλητό και την ηδονή στις περιοχές πάνω από τις οποίες θα τα περάσεις.

* Μην υποτιμάς τη δύναμη ενός σέξυ εσωρούχου. Τις εκρηκτικές εμφανίσεις δεν τις αφήνουμε μόνο για το σύντροφό μας. Αφού μπεις στο παιχνίδι της αυτοϊκανοποίησης, καλό είναι να γίνεις και να ντυθείς σέξυ και για τον εαυτό σου. Κοιτάξου στον καθρέφτη και δες τα δυνατά "χαρτιά" της σεξουαλικότητας του: μεγάλο στήθος, θελκτικές ρώγες, καλοσχηματισμένο αιδοίο, σέξυ γλουτοί και καμπύλες.

* Έξτρα διεγερτικά ως προς την αίσθηση που αφήνουν στο κορμί σου είναι τα μεταξωτά υφάσματα και αντικείμενα.

* Αν στο κρεβάτι, δεν βλέπεις φως, δοκίμασε την πίεση του νερού κάτω από ντους της μπανιέρας. Αν η πίεση του νερού είναι ισχυρή και το νερό στην ιδανική καυτή θερμοκρασία, η κλειτορίδα σου θα το νιώσει το θαύμα.

* Εφόσον τίποτα από τα παραπάνω, δεν σε φέρει στο σωστό δρόμο, αυτόν του οργασμού, δεν σημαίνει ότι κάνεις κάτι στραβά. Μπορεί να μην είσαι εξοικειωμένη με τα κουμπιά του σώματός σου ή να μην έχεις χαλαρώσει αρκετά. Ο οργασμός δεν έρχεται ούτε τη στιγμή που τον παραγγέλνουμε, ούτε με την ένταση που τον θέλουμε.

* Εκτός από τα χέρια ή τα δάχτυλά σου, μην ντραπείς να βάλεις στο παιχνίδι, ένα ακόμα ερωτικό παιχνίδι. Δονητές και τόσα άλλα εγκεκριμένα βοηθήματα, βρίσκονται στη διάθεση σου για να σε ικανοποιήσουν. Χρησιμοποίησέ τα σωστά και βάσει των οδηγιών χρήσης τους και δεν θα χάσεις.

Για τα μάτια του μόνο: πολλές γυναίκες σκέφτονται ακόμα σαν ταμπού ή κάτι απαγορευμένο την μοναχική ικανοποίηση, πόσο μάλλον το να αυτοϊκανοποιούνται μπροστά στον αγαπημένο τους.

Κι όμως, αυτό το θέμα αυτοϊκανοποίησης σου, μπροστά του είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να του κάνεις. Είναι καλύτερο και από το στριπτίζ και από διάφορα άλλα κολπάκια που νομίζεις ότι θα τον εξιτάρουν. Φυσικά, και πριν του χαρίσεις το σέξι θέαμα που θα πέθαινε να δει, εξασκήσου μόνη, σύμφωνα και με τα παραπάνω, για να μην χρειαστεί να προσποιηθείς έναν ακόμα οργασμό και μάλιστα ψεύτικα φτιαγμένα από τα ίδια σου τα χεράκια.

Έξτα τιπ: Ακόμα και να μην θέλεις να του προσφέρεις την ηδονή του να ικανοποιείσαι μπροστά του, πέτα ωραία, πρόστυχα, πονηρά και σέξι υπονοούμενα για το τι έκανες μόνη χτες βράδυ, στον καναπέ σου.