SEX

Τα υπερτιμημένα του σεξ; Ναι, υπάρχουν!

11.12.2012
Στο ξεκίνημα της σεξουαλικής σου ζωής αλλά και αργότερα, ένα σωρό αμφιβολίες και άγχη, σε δυσκόλευαν να χαρείς το σεξ. Ευτυχώς, περνώντας ο καιρός το έπιασες... το νόημα! Υπάρχουν πράγματα που αφορούν το σεξ, που είναι υπερεκτιμημένα και οφείλεις να τα ξεπεράσεις για να απολαύσεις ξανά και ξανά στιγμές ηδονής στο κρεβάτι.

Είσαι καλή στο σεξ;

Το πόσο καλή είναι μια γυναίκα στο σεξ έχει άμεση σχέση με τον παρτενέρ της. Είναι αυτό που λέμε, τι σου βγάζει στο κρεβάτι κάθε αρσενικό. Μπορεί να διαγράψεις χιλιόμετρα με ένα αγόρι που ποτέ δεν θα σε απελευθερώσει ερωτικά και είναι πιθανό να δέσεις απόλυτα με έναν άλλο παρτενέρ από την πρώτη ή δεύτερη φορά.

Άσε που πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι σαν μαθήτρια! Τι σημαίνει καλή στο σεξ; Θα πάρεις βαθμό προαγωγής ή Μπράβο Άριστα! Το θέμα είναι να ευχαριστιέσαι αυτό που κάνεις, για να το ευχαριστιέται και ο άλλος! Αν ζεις με το άγχος του τέλειου, είναι αστρικά δεδομένο, πως όλα θα σας πάνε στραβά!

Παίξτο μας κι αυτό: αν πρέπει να μπεις στη διαδικασία της ερώτησης για το πόσο καλό σεξ κάνεις, ας παίξεις μαζί του! Κάν΄του τα κόλπα σου και ζήτα να σε βαθμολογήσει- και να σε ανταμείψει!

Μα το σημάδι στο λαιμό μου!

Για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, στο ξεκίνημα της σεξουαλικής μας ζωής φερόμαστε σαν βρικολακάκια που τύφλα να έχει ο Έντουαρτ Κάλεν. Δαγκωματιές, ρουφήγματα, πιπιλιές, αποτελούν ένδειξη καλού σεξ στο φτωχό μας το μυαλό.

Ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους: δεν χρειάζεται να βγεις με μώλωπες και σημάδια στο δρόμο για να καταλάβουν όλοι πως έκανες σεξ και το ευχαριστήθηκες. Ίσα ίσα που την συγκλονιστική της επαφή, την θυμάσαι καλύτερα από τους πολλαπλούς οργασμούς που σε επισκέφτηκαν και όχι από τις πιπιλιές που βλέπεις στον καθρέφτη-και προσπαθείς με τόνους μέικαπ να κρύψεις!

Παίξτο μας κι αυτό: αν θέλετε να σημαδέψετε ο ένας τον άλλο, βρείτε σημεία πάνω στις ερωτογενείς σας ζώνες που δεν χρειάζεται να είναι εμφανείς στην καθημερινότητά σας και δαγκωθείτε ελεύθερα!

Πόσα προκαταρκτικά είναι αρκετά:

Τα πολλά περιοδικά, τα πολλά ρομάντζα και οι χαζοταινίες σε έχουν πείσει πως το καλύτερο προκαταρκτικό είναι να μουλιάζετε μια ώρα στην μπανιέρα ή να κοιτάζεστε στα μάτια μόνο ακουμπώντας ο ένας τον άλλο για να πετύχετε το απόλυτο ταντρικό σεξ.

Έλα, ας επιστρέψουμε στην πραγματικότητα. Βάλε έναν άντρα να κοιτάει χωρίς να προχωράει το θέμα κι αν δεν ξενερώσει, έλα να μας το πεις. Άσε που τα χαζοντούς μια ώρα με κεράκια και άλατα και κορδελάκια, όχι μόνο δεν φτιάχνουν κατάσταση αλλά την χαλάνε!

Παίξτο μας κι αυτό: αν πρέπει να μυηθείτε στο τάντρικο έτσι από περιέργεια, κάντε το σωστά και πειραματιστείτε! Λεπτομέρειες εδώ κι εδώ

Τα ακροβατικά και οι στάσεις κορυφής κάνουν το καλό σεξ

Είχες την εντύπωση πως πρέπει να κρεμιέστε στους πολυελαίους ή να το κάνετε στην κούνια ή στα όρη και τα άγρια βουνά για να το ευχαριστηθείτε. Ταυτόχρονα, υπάρχουν κι αυτές οι αμερικάνικες ταινίες που θέλουν να σε πείσουν πως χωρίς κανένα προκαταρκτικό, μόνο με ιεραποστολικό, εσύ κι εκείνος

Α. ολοκληρώνετε αμέσως

Β ολοκληρώνετε ταυτόχρονα!

Τι λες κουκλίτσα μου! Δοκίμασε να το κάνεις στον πολυέλαιο κι αν δεις τον οργασμό, γράψε μας! Άσε που χωρίς κανένα άλλο παιχνίδι, μόνο του το ιεραποστολικό θαύματα δεν κάνει, ακόμα κι αν το πέος του είναι από τα μεγαλύτερα στον πλανήτη.

Παίξτο μας κι αυτό: δοκιμάστε τη στάση που σας ταιριάζει. Ως ζευγάρι θα έχετε σίγουρα κάποια που σας βολεύει, σας ανάβει, σας ταιριάζει.

Υπερεκτιμημένα: τα κεράκια και τα ακριβά εσώρουχα
Υποτιμημένα: οι ψηλές κάλτσες κι ένα φτηνό αλλά σέξι στρινγκάκι

Υπερεκτιμημένο: το ταντρικό
Υποτιμημένο: το καλό στοματικό!

Υπερεκτιμημένο: το χολιγουντιανό σεξ
Υποτιμημένο: το απρογραμμάτιστο σεξ