BubbleBalls Δραστηριότητες: Το παιχνίδι δεν είναι παίξε γέλασε!

05.08.2020
BubbleBalls Δραστηριότητες: Το παιχνίδι δεν είναι παίξε γέλασε!

Σήμερα περισσότερα από κάθε άλλη φορά τα παιδιά δεν έχουν ελεύθερο χρόνο, αφού τόσο οι αυξημένες υποχρεώσεις του σχολείου όσο και οι εξωσχολικές δραστηριότητες είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Ως εκ τούτου το παιχνίδι περνάει σε δεύτερη μοίρα. Αν γνωρίζατε όμως πόσο σημαντικό είναι θα κάνατε τα πάντα ώστε το παιδί σας να βρει χρόνο για να παίξει. Πολλές έρευνες έχουν δείξει πως συμβάλει στην ισορροπημένη ανάπτυξη, στην ψυχική υγεία αλλά και στην βιωματική μάθηση. Είναι αναμφίβολα το καλύτερο μέσο ώστε το παιδί να επιτύχει πιο αποτελεσματικά να φτάσει προς τη γνώση. Αυτό είναι δυνατό να επιτευχθεί μέσω δραστηριοτήτων αναψυχής.

Φιλόσοφοι και επιστήμονες καταλήγουν στο συμπέρασμα πως το παιχνίδι οδηγεί σε μία γενικότερη βελτίωση του εαυτού μας, καθώς συμβάλει στο να αντιληφθούμε τον εαυτό μας στον χώρο, αλλά και σε σχέση με τους άλλους. Είναι ακόμη το μέσο με το οποίο μπορούμε να αντιληφθούμε τους διαφορετικούς ρόλους και συμπεριφορές, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και ενισχύει τη διαδικασία της μάθησης βιωματικά.

Σημαντικό είναι επίσης να βρεθούν οι δραστηριότητες που θα δώσουν όλα όσα αναφέραμε παραπάνω στο παιδί σας.

Εξερεύνησε τον κόσμο των BubbleBalls®!

Οι δημιουργοί του Bubbleballs® πάνε την έννοια «Παιχνίδι» ένα βήμα παραπέρα.

Τα Bubbleballs® είναι εδώ για μικρούς και μεγάλους και έχει ως αντικείμενο την παροχή εναλλακτικών ψυχαγωγικών/αθλητικών δραστηριοτήτων που πάνε το παιχνίδι ένα βήμα παραπέρα. Έχοντας αφουγκραστεί τις διεθνείς τάσεις στον συγκεκριμένο χώρο και διαγνώσει ότι η λύση απέναντι στο πρόβλημα του κορεσμού των ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, απαιτεί ευελιξία, αυτοσχεδιασμό και πρωτοτυπία, δημιούργησε τα πρωτοποριακά BubbleBalls® και μία σειρά από νέα παιχνίδια τα οποία ήδη κάνουν θραύση στο εξωτερικό. Γονείς, σχολεία, αθλητικοί σύλλογοι, κατασκηνώσεις και εταιρείες βρήκαν το μάστορα τους για τη διοργάνωση πρωτότυπων εκδηλώσεών που θα δώσουν νέα διάσταση στον όρο «Παιχνίδι».

Τα BubbleBalls® παίζονται σε γήπεδα 5Χ5, γήπεδα ποδοσφαίρου, κλειστά γυμναστήρια, παιδότοπους, πάρκα, μεγάλους κήπους σπιτιών, παραλίες και γενικά σε χώρους με πραγματικό ή τεχνητό γρασίδι, παρκέ ή άμμο. Η εταιρεία συνεργάζεται με γήπεδα 5Χ5 τα οποία μπορείτε να δείτε στην ενότητα "Τοποθεσίες".

Έχοντας ως προτεραιότητα, εκτός από την εμπειρική διασκέδαση, την ασφάλεια, οι ιδιοκτήτες εφαρμόζουν απαρέγκλιτα τους κανόνες ασφαλείας κάθε δραστηριότητας.

Οι έμπειροι συντονιστές-gamers θα έρθουν στον χώρο επιλογής σας και με τον εξοπλισμό μας θα ξεδιπλώσουν τα παιχνίδια που αντιστοιχούν στον κάθε εξοπλισμό που εσείς έχετε επιλέξει μέσα από τις προτάσεις μας.

Περιγραφή Παιχνιδιών

-BubbleBalls

Αν και το BubbleBalls® Football είναι το πλέον διαδεδομένο, υπάρχει μια ευρεία γκάμα παιχνιδιών με την χρήση τους, όπως BubbleBalls® Bowling, BubbleBalls® Zombie, BubbleBalls® Sumo κλπ.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες για πάρτυ-εκδήλωση με BubbleBalls®:

• BubbleBalls®

• Διαιτητές / Συντονιστές για την διενέργεια των παιχνιδιών

• Στήσιμο εξοπλισμού (τέρματα, μπάλες, κορίνες κλπ.)

Archery Tag

Η νέα δραστηριότητα που είναι σαν το paintball αλλά με ειδικά αθλητικά τόξα και βέλη από ειδικό αφρό για την μέγιστη ασφάλεια. Υπάρχει πλειάδα παιχνιδιών όπως Αναβίωση, Τελευταίος Βασιλιάς, Mission Impossible κ.α

Παρεχόμενες Υπηρεσίες για πάρτυ-εκδήλωση με Archery Tag :

• Πλήρης εξοπλισμός Αθλητικών τόξων και ειδικών βελών

• Συντονιστές για την διενέργεια των παιχνιδιών

• Στήσιμο εξοπλισμού (εμπόδια, στόχοι, φουσκωτά αναχώματα) κλπ.)

Comimg Soon…

-Nerf Games

Τα πασίγνωστα Nerf που τα επανασυστήνουμε με συγκεκριμένα παιχνίδια που γνώμονα έχουν την αντίληψη και την ομαδικότητα. Υπάρχει πλειάδα παιχνιδιών όπως Capture The Flag, Αναγνώριση Λέξεων, Τέσσερις Γωνίες, Ταξινόμηση κ.α

Και για τα καλοκαιρινά σας πάρτυ και εκδηλώσεις σας συστήνουμε να επιλέξετε τα Nerf νεροπίστολα ώστε η διασκέδαση σας να συνδυαστεί με δροσιά αλλά και με την σύγχρονη εκδοχή του μπουγέλου!

Παρεχόμενες Υπηρεσίες για πάρτυ-εκδήλωση με Nerf :

• Πλήρης και ποικίλος εξοπλισμός Nerf

• Συντονιστές για την διενέργεια των παιχνιδιών

• Στήσιμο εξοπλισμού (εμπόδια, στόχοι, φουσκωτά αναχώματα) κλπ.

Interactive Playsystems

Μέσα από τη χρήση αισθητήρων αφής ή χτυπήματος με βέλη, μπάλες, nerf δημιουργούνται παιχνίδια με γνώμονα την αντίληψη, τα αντανακλαστικά, την εκρηκτικότητα και όλα αυτά αποτυπώνονται σε ταμπλό με ψηφιακό τρόπο.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες για πάρτυ-εκδήλωση με Interactive Playsystems :

• Πλήρης εξοπλισμός με διαδραστικούς αισθητήρες και ψηφιακό ταμπλό

• Συντονιστές για την διενέργεια των παιχνιδιών

• Στήσιμο εξοπλισμού

Interactive Shooting Galler

Επικοινωνία
bubbleballs.gr

facebook

Ίλιον Αθήνα, Ελλάδα

2102636657

[email protected]

Ίλιον Αθήνα, Ελλάδα+30 210 2636 657+30 698 119 1821[email protected]