Θα πήγαινες στη δουλειά γυμνή αν στο ζητούσε ο πρόεδρος;

29.06.2016
Αν ο Αλέξης Τσίπρας ή ο Πρκόπης Παυλόπουλος σου ζητούσε να πας στη δουλειά γυμνή θα το έκανες; Απίστευτο κι όμως αληθινό αλλά αυτό ακριβώς συνέβη στη Λευκορωσία.

Ο πρόεδρς της Λεκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο σε πρόσφατη ομιλία του μετά την επανεκλογή του παρότρυνε το λαό του να... γδυθεί στον εργασιακό χώρο για μεγαλύτερη αποδοτικότητα όπερ κι εγέννετο.

Ο Λουκασένκο το έκανε εν είδει αστεεισμού μιλώντας για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να μειωθεί η ανεργία στη χώρα αλλά το "τρολάρισμα" που ακολούθησε από τους πολίτες είναι πραγματικά ξεκαρδιστικό.

Γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε, πώς να το κάνετε και ποιους στόχους να πετύχετε. Όλα είναι απλά. Καινοτομίες, νέες τεχνολογίες, ιδιωτικοποιήσεις και τα λοιπά. Είναι ξεκάθαρο ότι τα έχουμε κάνει όλα αυτά. Αλλά η ζωή μας βρίσκεται στα απλά πράγματα. Για αυτό γδυθείτε και δουλέψτε μέχρι να ιδρώσετε" είπε ο πρόεδρος και δημιούργησε τάση.

Το hastag δημιουργήθηκε και τα Social Media γέμισαν από φωτογραφίες γυμνών εργαζομένων!

Εργάτες, νοσηλεύτριες, μεταφορείς, υπάλληλοι γραφέιου, κομμωτές κι εκπρόσωποι από όλα τα επαγγέλαμτα ακολούθησαν τη συμβουλή του προέδρου.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην επόμενη σελίδα.

Εργάτες, νοσηλεύτριες, μεταφορείς, υπάλληλοι γραφέιου, κομμωτές κι εκπρόσωποι από όλα τα επαγγέλαμτα ακολούθησαν τη συμβουλή του προέδρου και... γδύθηκαν στο χώρο εργασίας. Και δεν είναι μόνο όσες κι όσοι διαθέτουν το σώμα μοντέλου. Ιδού...