Πώς να περάσεις καλά με τις φίλες σου ακόμα και αν έχετε διαφορετικό... budget

28.10.2018
Πώς να περάσεις καλά με τις φίλες σου ακόμα και αν έχετε διαφορετικό... budget
Γνώριμη κατάσταση... Ιδού πώς να την αντιμετωπίσεις!

Όλοι λίγο-πολύ έχουμε βιώσει το αμήχανο αλλά συνηθισμένο σενάριο ότι «δεν θέλω τίποτα άλλο από το να βγω με τις φίλες μου». Όμως τι γίνεται όταν είμαστε όλες σε τελείως διαφορετική οικονομική φάση; Ίσως εγώ να έχω πληρωθεί και να μπορέσω να πάω σε αυτό το high εστιατόριο που έχω δει, αλλά, αν η φίλη μου που μόλις μετακόμισε δεν έχει τα απαραίτητα χρήματα να ξοδέψει, ή το αντίστροφο. Τότε τι κάνουμε;

Ενώ μπορεί να αισθανθείς ότι οι επιλογές σου είναι ξαφνικά περιορισμένες, η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει απλά να σκεφτείς άλλα από τα συνηθισμένα αγαπημένα σου στέκια για να βεβαιωθείς ότι το άγχος της πληρωμής για ένα δείπνο, τα εισιτήρια για το θέατρο ή τα ποτά, δεν θα σταθούν εμπόδιο σε μια όμορφη βραδιά. Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα πρόβλημα, δείς παρακάτω μερικές προτάσεις για να απολαύσεις μια ποιοτική βραδινή έξοδο, χωρίς το οικονομικό άγχος.

Διάβασε επίσης: Θέλεις να γίνεις καλύτερη φίλη; 8 τρόποι που θα σε βοηθήσουν

Δες πώς θα διαχειριστείς την κατάσταση όταν δεν έχεις το ίδιο budget με τις φίλες σου

  • Να είσαι ειλικρινής με τις φίλες σου για το πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένη να ξοδέψεις
  • Πριν βγεις έξω τσέκαρε events που θα σε κάνουν να διασκεδάσεις, ξοδεύοντας λίγα χρήματα
  • Μην φοβηθείς να κάνεις μια πρόταση που είναι οικονομική και θα βοηθήσει τόσο εσένα όσο και τις φίλες σου, να μην δαπανήσετε πολλά χρήματα. Έτσι και αλλιώς την επόμενη μέρα θα λείπουν από το δικό σου πορτοφόλι.
  • Μπορείς να προτείνεις τη βραδιά εξόδου που έλεγες, να την περάσετε τελικά στο σπίτι σου. Ένα μπουκάλι κρασί, δύο πίτσες και μουσικούλα είναι η καλύτερη λύση για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ.