Σαμάνθα Τζόουνς: 7 λόγοι που η "σεξουάλα" του SATC είναι πρότυπο φίλης!

14.11.2016
Είναι από τους χαρακτήρες της σειράς Sex and the City που έκλεψαν την παράσταση, ίσως περισσότερο κι από τον κεντρικό χαρακτήρα της Κάρι Μπράντσο. Ο λόγος για την Σαμάνθα Τζόουνς, τη γυναίκα που είχε καταφέρει να αφήσει κατά μέρος τα ταμπού και να ζήσει τη ζωή της όπως ακριβώς θέλει!

Δεν είναι όμως μόνο η σεξουαλική απελευθέρωση αλλά και τα στοιχεία του χαρακτήρα της που έκαναν τη Σαμάνθα να ξεχωρίζει. Γιατί εκτός από γυναίκα όλο σαγήνη η Σαμάνθα Τζόουνς στέκεται φίλη πραγματική κι είναι εκεί πάντα στα καλά και στα δύσκολα.

Ξεχωρίσαμε 7 λόγους που της δίνουμε το βραβείο καλύτερης φίλης

1. Όταν κόλλησε το διάφραγμα στον κόλπο της Κάρι, η Σαμάνθα ήταν αυτή που προσφέρθηκε να το τραβήξει προς τα έξω

2. Κάνει θυσίες για τις φίλες! Παρότι είχε κλείσει κούρεμα-χτένισμα και πλήρες μποτέ, το ακύρωσε για να κάνει μπέιμπισίτινγκ στο μικρό της Μιράντα όταν το χρειάστηκε.

3. Μιλώντας για θυσίες, θυμίσου με ποιό τρόπο βοήθησε τον αδελφό της Σάρλοτ να βγει από μια κακή σχέση.

4. Δίνει τις καλύτερες συμβουλές για σεξ κι αυτό από εμπειρία

5. Δε μασάει τα λόγια της & μιλάει σκληρά όταν αυτό χρειάζεται

6. Άλλωστε η ίδια το έχει πει καθαρά. Ένα από τα μότο της είναι "Να είσαι 100% ειλικρινείς με τις φίλες σου"

7. Δεν αθετεί τις υποσχέσεις της και ξέρει να επανασυνδέει την παρέα με μια και μόνο ατάκα. Θυμήσου τη φράση της από τη 2η σεζόν που έχει αφήσει εποχή: "κάναμε μια συμφωνία πριν από χρόνια... άντρες, μωρά, δεν έχει σημασία. Είμαστε αδελφές ψυχές".

Η είδηση λοιπόν μιας νέας σειράς με τη ζωή της Σαμάνθα - αν όντως αληθεύει - δε θ΄αποτελούσε έκπληξη κι αυτό γιατί απλά όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται η ίδια ξεχωρίζει για την ηθική της!

Από τη Δήμητρα Γκούντρα