7 τύποι φίλων που χρειάζεται κάθε γυναίκα

29.10.2015
Η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια είναι βασικά κι απαραίτητα χαρακτηριστικά για μια φιλία. Κι όμως, δεν είναι όλοι οι φίλοι ίδιοι. Κάθε ένας είναι ξεχωριστός και συνάμα τόσο απαραίτητος.

Γκρουπάραμε 7 τύπους φίλων που κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στη ζωή της.

1. Τα πάρτι άνιμαλ

Είναι αυτοί οι φίλοι που δεν μεγαλώνουν ποτέ, όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες δεκαετίες κι αν κλείσουν. Η ζωή τους είναι γεμάτη πάρτι, λαιφστάιλ και δραστηριότητες ενώ έχουν το χάρισμα να σε παρασέρνουν και να σε βγάζουν συχνά - πυκνά από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου και να σου θυμίζουν τι πάει να πει ζωή και διασκέδαση.

2. Οι σούπερ κοινωνικοί

Έχουν παντού γνωστούς, κάνουν γνωριμίες ακόμη και μέσα στα μέσα μαζικής μεταφοράς και είναι πάντα δικτυωμένοι. Αυτοί οι φίλοι - όσο ανούσιο ή κουραστική κι αν φαντάζει η προσπάθειά τους να είναι πάντα μέσα σε όσα - μπορούν ν΄αποδειχτούν θησαυρός.

3. Οι συνάδελφοι

Πάντα χρειάζεται ένας φίλος στη δουλειά, ένα άτομο που μπορείς να εμπιστεύεσαι απόλυτα. Άλλωστε στην εργασία περνάμε τουλάχιστον τη μισή μας ημέρα.

5. Οι αταίριαστοι με εσένα

Οι φίλοι δεν είναι απαραίτητο να είναι ίδιοι με εμάς. Πολλές φορές είναι αναγκαίο να είναι το άκρως αντίθετο. Θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις κάθε ζήτημα με άλλη ματιά και να αλλάζεις κοσμοθεωρία όποτε αυτό χρειάζεται.

6. Οι ειλικρινείς μέχρι παρεξηγήσεως

Ναι χρειάζονται κι αυτοί οι φίλοι που τα λένε όλα έξω από τα δόντια χωρίς δισταγμούς κι ενδοιασμούς. Είνα8ι αυτοί που δεν αγχώνονται αν θα παρεξηγηθούν και δε θα ωραιοποιήσουν καταστάσεις. Θα μιλήσουν για όλα ανοιχτά και χωρίς προσχήματα, δε θα σου κρύψουν την πραγματικότητα όσο σκληρή κι αν είναι αυτή και γι΄αυτό τους χρειάζεσαι στη ζωή σου.

7. Οι γείτονες

Είναι στιγμές που δεν αντέχεις να βγεις από το σπίτι, πόσο μάλλον να οδηγήσεις ή να πάρεις μέσα συγκοινωνίας. Κάτι τέτοιες ώρες οι φίλοι-γείτονες είναι θησαυρός αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περπατήσεις κάποια τετράγωνα ή απλά να ανέβεις μερικές σκάλες φορώντας τις πιτζάμες σου.