Ο αβίαστος τρόπος να γίνεις πιο τυχερή στον έρωτα

04.10.2018
Ο αβίαστος τρόπος να γίνεις πιο τυχερή στον έρωτα
Ο dating expert Matthew Hussey μοιράζεται τη στατηγική τεσσάρων βημάτων για να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή

Είσαι single εδώ και καιρό, σου λείπει ο ενθουσιασμός από την ερωτική σου ζωή και θέλεις να αλλάξεις την τύχη σου;

Ο dating και relationship expert Matthew Hussey μοιράζεται τις τέσσερις αλλαγές που θα αυξήσουν τις πιθανότητες να συναντήσεις και να προσελκύσεις άνδρες που θα σου αρέσουν, και που θα κάνουν την κατάκτηση τους πολύ ευκολότερη,

1. Μάθε να καταλαβαίνεις τους άντρες

Εάν θέλεις να βρεις κάποιον ιδανικό για εσένα και να διατηρήσετε μια καλή σχέση, θα πρέπει πρώτα να μάθεις να καταλαβαίνεις τους άνδρες. Και το κλειδί για την κατανόηση των ανδρών είναι να μελετήσεις τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται.

Όταν παρατηρήσεις ότι νιώθεις έλξη για κάποιον, προσπάθησε να καταλάβεις το γιατί. Όταν το καταλάβεις αυτό, θα κατανοήσεις την έλξη σε ένα πιο σύνθετο επίπεδο και θα ξέρεις πώς να την δημιουργήσεις από μόνη σου.

2. Νιώσε πιο άνετα με την απόρριψη

Ένας άνδρας δεν μπορεί να σε ερωτευτεί αν πρώτα δεν σε έχει συναντήσει. Στην πραγματικότητα όμως, δεν πρόκειται να κάνεις "κλικ" με τον πρώτο τύπο που θα συναντήσεις, αλλά με τον έβδομο ή και τον δέκατο. Γι'αυτό ακριβώς πρέπει να νιώσεις πιο άνετα με την απόρριψη.

Όσο περισσότερο προσπαθήσεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να απορριφθείς. Αυτό όμως, όπως τονίζει και ο Hussey, είναι απολύτως εντάξει, και είναι αυτό που θα εγγυηθεί τα επιθυμητά αποτελέσματά στο τέλος. Αν σταματήσεις να φοβάσαι την απόρριψη θα σταματήσεις να χάνεις ευκαιρίες.

Δες και αυτό: Dating στα 30+; 12 tips για να το κάνεις σωστά!

3. Πίστεψε περισσότερο στους άνδρες

Σε κάθε περίπτωση, θυμήσου ότι όπως και εσύ, έτσι και οι άνδρες θέλουν να ενθουσιαστούν ερωτικά, να νιώσουν έλξη από κάποια, να κάνουν σχέση και να ερωτευτούν.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να γίνεις η γυναίκα που θα θέλουν να ερωτευτούν.

4. Γίνε η γυναίκα που θέλουν να ερωτευτούν οι άντρες

Η αξία είναι κάτι που όλοι έχουμε ως άνθρωποι, βέβαια, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορείς να το δημιουργήσεις από μόνη σου.

Ας πούμε, για παράδειγμα, ότι είσαι σε ένα μπαρ και ο τύπος δίπλα σου σου προσφέρει ένα σφηνάκι. Μπορείς να πεις, "Ναι, εντάξει", ή να δημιουργήσεις το δικό σου μονοπάτι. Αντ 'αυτού, μπορείς να πεις κάτι σαν: "Ξέρεις τι, δεν θα πάρω το σφηνάκι, αλλά θα πάρω ένα τζιν τόνικ αν προσφέρεσαι". Με αυτόν τον τρόπο, συμμετέχεις στο παιχνίδι, αλλά το κάνεις με τους δικούς σου όρους, και έχεις αμέσως δημιουργήσει αξία για τον εαυτό σου ως γυναίκα.