Τώρα εξηγούνται πολλά: Αυτό το στυλ άντρα ερωτεύονται οι περισσότερες γυναίκες

21.06.2018
Τώρα εξηγούνται πολλά: Αυτό το στυλ άντρα ερωτεύονται οι περισσότερες γυναίκες
Ο έρωτας είναι θέμα χημείας. Τα νέα δεδομένα, όμως, θέλουν έναν πολύ συγκεκριμένο παράγοντα που επηρεάζει το σε ποιο αρσενικό θα στρέψει το βλέμμα της μια γυναίκα.

Περιμένεις λογική εξήγηση; Δεν θα τη βρεις ακριβώς στη μορφή που περιμένεις.

Αυτός είναι και ο λόγος που συχνά βλέπουμε ζευγάρια τα οποία στα δικά μας μάτια είναι εντελώς ασύμβατα. Εκείνα, όμως, τα έχουν βρει μια χαρά μεταξύ τους. Ακόμα και αν η διαφορά ηλικίας μεταξύ τους είναι μεγάλη.

Σωστά μαντεύεις. Στον έρωτα παίζει ρόλο και η ηλικία. Και συγκεκριμένα, η ηλικία του αρσενικού, το οποίο όσο ωριμάζει τόσο πιο θελκτικό μοιάζει στα μάτια των γυναικών. Αυτός είναι και ο λόγος που ένας άνδρας είναι στο πικ του μετά τα 40, με το «φαινόμενο George Clooney» να έχει πάψει πλέον να θεωρείται ανεξήγητο.

Αυτό ακριβώς υποστηρίζει έρευνα αμερικανικού Πανεπιστημίου στην οποία συμμετείχαν 3.770 γυναίκες, το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων παραδέχεται ότι προτιμά τους μεγαλύτερους ηλικιακά άνδρες. Κι αυτό ισχύει κυρίως για εκείνες που ξεκινούν να γίνονται οικονομικά ανεξάρτητες, ανεξαρτήτως της ηλικίας τους.

Μια γυναίκα 25 ετών λόγου χάρη δεν είναι διόλου απίθανο να ερωτευτεί σφοδρά ένα αρσενικό που διανύει τη δεκαετία των δεύτερων –άντα. Και μιλάμε για περιπτώσεις πραγματικού έρωτα.

Το φαινόμενο αποδίδεται στην τάση των πιο ώριμων ανδρών να παρέχουν σε μια γυναίκα τη συναισθηματική ασφάλεια που εκείνη χρειάζεται σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται. Φυσικά, το πατρικό πρότυπο έχει παίξει κι αυτό τον ρόλο του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι η γοητεία των «γκριζαρισμένων» αρσενικών που ελκύει μια γυναίκα που ξέρει ακριβώς τι θέλει.

Τώρα εξηγούνται πολλά…