5 τρόποι για να σπάσεις τον πάγο στο πρώτο ραντεβού

19.01.2017
Φυσικά και δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να ξεκινήσεις μια κουβέντα στο πρώτο ραντεβού, όμως για να πάρεις ιδέες δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω.

Η δουλειά και τα άλλα:

Ένας εύκολος τρόπος για να ξεκινήσεις μια κουβέντα είναι η δουλειά ή γενικά να τον ρωτήσεις αν ασχολείται με κάτι. Έτσι και θα ξεκινήσεις μια κουβέντα αλλά και θα μάθεις κάποια σημαντικά πράγματα για εκείνον.

Ρώτησε τον να σου πει για όσα του αρέσουν:

Σίγουρα μπορεί να μην είναι το στοιχείο σου το μπάσκετ ή το ποδόσφαιρο αλλά δεν παύει να είναι αυτά τα ενδιαφέροντα του και καλό είναι να τα μοιραστεί μαζί σου. Μιλώντας για τα όσα του αρέσει μπορεί να σου ανοιχτεί πιο εύκολα και να σπάσεις τον πάγο των πρώτων λεπτών.

Μίλησε του για όσα θέλεις και ονειρεύεσαι:

Αντίθετα με το οτι θέλεις να μιλήσεις για τα όσα ονειρεύεσαι θα του δώσεις και μια ..."πάσα" για να σου μιλήσει και εκείνος για τα όσα ονειρεύεται. Το να μιλήσεις για τα δικά σου όνειρα θα τον κάνει να ακούσει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα για εσένα αλλά και θα τον βοηθήσεις να σου ανοιχτεί πιο εύκολα γενικά.

"Η φίλη μου μου έλεγε για...":

Το να πεις κάτι για τη φίλη σου που σου έχει πει κάτι που έχει ενδιαφέρον είναι μια ωραία πληροφορία που μπορείς να μοιραστείς μαζί του αρκεί πάντα να "κολλάει" στη συζήτηση. Μιλώντας για το φορβερό που έκανε η φίλη σου θα του δείξεις πως έχεις και υπέροχους φίλους αρκεί μόνο να μην το παρακάνεις και μιλάς διαρκώς για αυτούς! Μην ξεχνάς πως είναι πολύ σημαντικό επίσης να τον ακούς με προσοχή και να τον αφήσεις να μιλήσει και εκείνος για κάποια πράγματα.

Να "σκάσει" και λίγο το χειλάκι του.

Αν τον κάνεις να γελάσει θα "σπάσει" ο πάγος και σίγουρα θα μπορέσετε και οι δυο να συνεχίσετε πιο εύκολα την κουβέντα σας. Ο ήχος του γέλιου του θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να περάσει η αμηχανία και να νιώσεις πως περνάει καλά και σε βρίσκει υπέροχη. Απλά μην προσπαθήσεις να το παρακάνεις και περάσεις στο άλλο άκρο.