6 σημάδια πως θέλει να περάσει την σχέση στην επόμενη φάση

12.01.2017
Εσύ μπορεί να το σκέφτεσαι εδώ και καιρό, το πότε θα κάνει το επόμενο βήμα. Τι γίνεται όμως με τις δικές του σκέψεις; Ακόμη και αν ακόμη δεν σου έχει κάνει κάποια κουβέντα επί του θέματος μην αγνοήσεις τα σημάδια εκείνα που δείχνουν πως είναι έτοιμος να πάει τη σχέση σας παρακάτω.

Έχεις γνωρίσει όλους του τους φίλους:

Το να σου πει πως θα βγείτε για να γνωρίσεις τους φίλους του είναι τελείως διαφορετικό από το να σου στείλει ένα μήνυμα αργά το βράδυ για να σου πει πως θα είναι με την παρέα του στο τάδε πάρτι αν θέλεις να περάσεις και να γνωρίσεις έτσι τους κολλητούς του. Αν όμως κάνει σχέδια για να γνωρίσεις του ςφίλους του τότε το μόνο σίγουρο είναι πως είναι ερωτευμένος και θέλει να γνωρίσεις τους ανθρώπους που για εκείνον είναι σημαντικοί.

Ζητάει να τον συνοδεύσεις σε περιστάσεις όπως π.χ. στην έξοδο με ζευγάρια.

Το να γνωρίσεις τους φίλους του είναι σίγουρα κάτι πολύ σημαντικό όμως το να πάτε μαζί σε μια έξοδο που είναι μόνο ζευγάρια είναι επίσης κάτι πολύ σημαντικό. Αν δεν ήθελε να προχωρήσει η σχέση σας δεν θα πρότινε κάτι τέτοιο.

Η οικογένεια του ξέρει για εσένα:

Το να γνωρίσεις τους γονείς του είναι ένα μεγάλο βήμα. Ακόμη όμως και αν δεν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο ακόμη το να ξέρει η οικογένεια του πως υπάρχεις είναι πολύ σημαντικό αφού δεν θα τους μιλούσε για κάποιο απλό φλερτ.

Κάνει σχέδια που σε περιλαμβάνουν:

Από το να σε προσκάλεσει στον γάμο της ξαδέρφης του μέχρι το να σου προτίνει να πάτε κάπου μαζί σε πέντε μήνες , όλα δείχνουν πως θέλει να σε έχει σγτη ζωή του και σκέφτεται πιο μακροπρόθεσμα για εσένα.

Σε συστήνει ως το κορίτσι του:

Όταν σου γνωρίζει κάποιον για πρώτη φορά σε συτήνει ως το κορίτσι του και αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι. Αν σε σύστηνε ως την φίλη του τότε θα έδειχνε σαν να προσπαθεί να κρατήσει μια απόσταση από εσένα.
Έχετε περάσει μαζί μια δυσκολία:
Αν σου έτυχε κάτι δύσκολο ή δυσάρεστο και εκείνος ήταν εκεί για εσένα τότε να είσαι σίγουρη πως το να είναι κοντά σου στις δύσκολες στιμγές σημαίνει πως ενδιαφέρεται αρκετά. Το ίιδο συμβαίνει και ότι περνάει εκείνος κάτι δύσκολο και σε θέλει κοντά του.