Σημάδια ότι σου πονάει το δοντάκι για λάθος άντρα

10.01.2014
Είναι άτιμο πράγμα η καψούρα! Σε τυφλώνει ο έρωτας, το δοντάκι πονάει από αγάπη κι εσύ κάνεις πράγματα που ορκιζόσουν πως δεν θα κάνεις ποτέ και για κανένα. Ιδού οι θυσίες που κάνουμε εύκολα για έναν άντρα στην μεγάλη μας καψούρα επάνω.

Δεν κάνεις πρόγραμμα μέχρι να σου πει να κάνετε κάτι μαζί

Εσύ που ήσουν σωστό πάρτυ άνιμαλ, κατέληξες στο σπίτι να παίζεις παιχνίδι στο πισι, με την ελπίδα να σε πάρει ο Έρωτας και να σου πει να πάτε σινεμά ή να έρθει από το σπίτι. Κι άντε και είσαι τυχερή και θυμάται να σε καλέσει, κατά τα άλλα, εσύ βάζεις σε αναμονή τη ζωή σου κι εκείνος εσένα στο κινητό!

Μπορείς να ανεχτείς και τον πιο π@π@ρ@ φίλο του!

Κάποτε είχες αλά μπρατσέτα τις κολλητές και όργωνες τα μπαράκια. Τώρα, έχασες και τις κολλητές

Απαρνήθηκες τον Έρωτα για τον Έρωτα!

Πίστευες πως είχε δεσμό ζηλευτό, μέχρι που γνώρισες τον έρωτα κι έκανες αυτό που πάντα απευχόσουν να σου συμβεί: απάτησες τον πρώην για τον τωρινό. Κι αν νομίζεις πως δεν θα το πλερώσεις στο φενγκ σούι το κέρατο, πλανάσαι.

Ανέχεσαι τα κακόβουλα σχολιανά της μάνας του:

Εντάξει, η σχέση πεθεράς-νυφούλας to be, ποτέ δεν θα γίνει εύκολη. Τούτο βεβαίως βεβαίως απέχει από το να ακούς τη μανούλα του να σε θάβει μπροστά σου και μπροστά του με τακτ και ειρωνεία. Κι αν πιστεύεις πως με υπομονή θα στρώσει η σχέση με τη ''μαμά'', προετοιμάσουν για σούπερ κόντρες όταν πάρει και αέρα η ''μαμά''.

Κατάφερε να ρίξει την αυτοπεποίθησή σου στα τάρταρα:

Εσύ που ήσουν φίνο κουκλάκι, έφτασες να σε κοιτάζεις στον καθρέφτη και να απορείς γιατί σου βρίσκει ο αγαπημένος όλο ψεγάδια. Και να τα μπουτάκια που έχουν παραπάνω ψωμάκια και να η μύτη σου που είναι στραβή και τα μαγουλίνια σου λίγο παραφουσκωμένα. Κι αν όλα σου τα βρίσκει στραβά Α. Γιατί είσαι μαζί του; Β. Γιατί είναι μαζί σου.

Δεν θέλει να συνοδέψει πουθενά!

Εσύ που ήσουν η ψυχή της παρέας, κατάντησες το φάντασμα γιατί ο αγαπητικός ούτε σε γιορτές δίνει το παρόν ούτε και λέει να σε συνοδέψει σε κάποια υποχρέωση κοινωνικιά. Τι να κάνεις κι εσύ, για να μην δώσεις δικαιώματα απέχεις από τα κοσμικά εβέντ. Εσύ θα γίνεις σιγά και σταθερ η Ελένη από το Κωσταλέξι κι εκείνος θα κάνει ζωάρααα.

Κατερίνα Πατούλια