Άγιος Βαλεντίνος: 6 λόγοι για να γιορτάσεις σήμερα ακόμη κι αν δεν είσαι ερωτευμένη 

14.02.2023
Άγιος Βαλεντίνος: 6 λόγοι για να γιορτάσεις σήμερα ακόμη κι αν δεν είσαι ερωτευμένη 
Η μέρα που γεμίζει ο κόσμος καρδιές, μπαλόνια και σοκολατάκια ήρθε και πάλι κι αν είσαι από αυτές που "δεν ψήνονται" κάνε υπομονή! Από την άλλη, μήπως πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να την απολαύσεις; Ιδού μερικές σκέψεις που μπορεί να σε κάνουν να αλλάξεις τη στάση σου.

1. Βάλε νερό στο κρασί σου

Αν είσαι ερωτευμένη και απλά δεν σου αρνείσαι να υποκύψεις στην εμπορευματοποίηση ακόμη και του έρωτα, σε νιώθουμε! Δεν σου αρέσει που "ντε και καλά" πρέπει σήμερα να τη βροντοφωνάξεις την αγάπη σου, αλλά... για στάσου! Από την άλλη, "γιατί όχι ΚΑΙ σήμερα"; Χαλάρωσε λίγο, άσε τον επαναστάτη ποπολάρο μέσα σου να ξεκουραστεί σε μια γωνιά και δεν πειράζει αν σου αρέσει να γιορτάζεις τη σχέση σου κάθε μέρα (ή έστω με όποιες άλλες αφορμές), πάρε βαθιά ανάσα (!) και κάντο και σήμερα.
Δες τη σημερινή ημέρα για μία ακόμη αφορμή να πεις ακόμη ένα "Σ' αγαπώ" στον σύντροφό σου, να πάρεις ένα σοκολατάκι καρδούλα ακόμη και "έτσι, για την πλάκα", να χαμογελάσεις "γεμάτη" ακόμη μια φορά. Δεν ακούγεται κι άσχημα, ε;

Δεν είναι μόνο τα στρείδια: Ιδού μερικές ακόμη τροφές που τονώνουν τη λίμπιντο

2. Μια έξτρα ευκαιρία για χατίρια

Όσο αντίθετη κι αν είσαι στα "ξενόφερτα" αυτά "πανηγύρια", σίγουρα δεν ακούγεται άσχημα μια ευκαιρία για ένα όμορφο διάλειμμα -και μάλιστα στα πάντα! Με την κουζίνα, για παράδειγμα. Αν σου αρέσει η μαγειρική σήμερα είναι μια ευκαιρία να κάνεις (ή να κάνετε μαζί) κάτι διαφορετικό, μια μακαρονάδα με θαλασσινά, ένα γλυκό με σοκολάτα, κάτι ξεχωριστό. Αν, πάλι, "δεν το έχεις" με τις κατσαρόλες, άδραξε την ευκαιρία και παρήγγειλε από το αγαπημένο σου εστιατόριο ή, ακόμη καλύτερα, πηγαίνετε να φάτε εκεί! Και απολαύστε το!

heart love


3. Πάρε βαθιά ανάσα και φανερώσου

Αν είσαι single αλλά "πονάει το δοντάκι σου", σήμερα μπορεί να είναι η ιδανική ευκαιρία για να εκδηλώσεις τα αισθήματά σου. Πάρε τα ρίσκα σου και πες πώς νιώθεις. Στη χειρότερη περίπτωση, δεν θα βρεις ανταπόκριση, αλλά μη σκας! Δες αμέσως στη συνέχεια τι μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.


4. Ποτέ κανείς δεν είπε "Όχι" στα λουλούδια

Εντάξει, δεν θέλεις να γιορτάσεις. Μην το λες το "Χρόνια Πολλά", ούτε το "Ευχαριστώ" -που, εδώ που τα λέμε, τι ψυχή έχουν;- αλλά ένα μπουκέτο λουλουδάκια δεν ενόχλησαν ποτέ και κανέναν! Είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και στόλισε το βάζο σου. Ένα χαμόγελο θα σου χαρίσεις και αυτό αξίζει περισσότερο από όλα!


5. Ευκαιρία για πάρτι

Ερωτευμένη η μη, μήπως η σημερινή μέρα δίνει την ιδανική ευκαιρία για μια μάζωξη από το πουθενά; Μάζεψε τους αγαπημένους σου και πιείτε ένα κρασάκι, έτσι απλά για να βρεθείτε έστω και για λίγο, και γέμισε χαμόγελα!

Οι πιο fun ιδέες για το πώς να περάσεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με σχέση ή χωρίς


6. Γιόρτασε την αγάπη που έχεις γύρω σου

Η αγάπη είναι παντού και αυτή μπορεί (και πρέπει) να γιορταστεί σήμερα επίσης. Όχι μόνο αυτή ενός συντρόφου (που μπορεί και να μην υπάρχει αυτή τη δεδομένη στιγμή) αλλά και αυτή των φίλων, των παιδιών σου, των γονιών σου. Μια μέρα σαν και τη σημερινή μπορεί να μην λειτουργήσει ως βορά στον βωμό του φτερωτού (και ιδιαίτερα εμπορικού) έρωτα αλλά ως αφορμή για να εκτιμήσεις όλα όσα έχεις γύρω σου!

Χρόνια πολλά και καλά, λοιπόν, και σήμερα και κάθε μέρα!



Τελευταία τροποποίηση στις 14.02.2023 - 12:41