Οργασμός

30.06.2011
Στην τελευταία μου επαφή με τ αγόρι μου όταν τελείωσα δεν έβγαλα υγρά και με ρώτησε τελείωσες; Και του λέω ναι και μου λέει γιατί δεν έβγαλες υγρά;

Γεια σου θεία! Είναι πρώτη φορά που σου στέλνω. Βρήκα την στήλη σου πάρα, μα πάρα πολύ ωραία και χρήσιμη. Σ' ευχαριστώ πολύ γιατί πολλά απ αυτά που διάβασα με βοήθησαν... Τέλος πάντων στην τελευταία μου επαφή με τ αγόρι μου όταν τελείωσα δεν έβγαλα υγρά και με ρώτησε τελείωσες; Και του λέω ναι και μου λέει γιατί δεν έβγαλες υγρά; Και του λεω που να ξέρω ρε μωρό μου αλλά τέλειωσα... Με κοίταξε κάπως... Πρέπει να βγάζει πάντα η γυναίκα υγρά όταν τελειώνει ή αλλιώς δεν νοείται οργασμός; Ευχαριστώ πολύ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Σιγά τώρα μην βγάλουμε και το υγρόμετρο, πες στο αγόρι σου. Δεν είμαι σίγουρη για ποια υγρά μιλάς βέβαια, αν μιλάς για τα κολπικά υγρά της διέγερσης ή για τη γυναικεία εκσπερμάτωση, αλλά ούτως ή άλλως κάθε φορά που κάνουμε έρωτα είναι διαφορετική και μπορεί να έχουμε διαφορετικές σωματικές αντιδράσεις ανάλογα με τα επίπεδα των ορμονών μας και τη γενικότερη συναισθηματική μας κατάσταση εκείνη τη στιγμή.

Δηλαδή, αν για παράδειγμα βρίσκεσαι στις μέρες τις ωορρηξίας ή είσαι χαλαρή και χαρούμενη έχεις περισσότερες πιθανότητες να έχεις έναν πιο έντονο οργασμό σε σχέση με κάποια άλλη φορά που μπορεί να περιμένεις περίοδο ή να είσαι στεναχωρημένη και αγχωμένη με κάτι.

Αυτές οι λεπτομέρειες όμως δεν έχουν καμιά σημασία κι ούτε πρέπει να κολλάς εκεί, όταν γενικότερα έχεις μια ικανοποιητική ερωτική ζωή. Μάλιστα, αν μπεις στο τριπάκι να συγκρίνεις τις "επιδόσεις" σου κάθε φορά που κάνεις σεξ, πολύ σύντομα θα χάσεις τον αυθορμητισμό και τη χαρά σου. Γι' αυτό κόψε αυτές τις κουβέντες και απόλαυσε το σεξ όπως σου έρχεται κάθε φορά, να αξιολογείς το αποτέλεσμα σαν να ήταν αθλητικός αγώνας. Έλεος!

Παρεμπιπτόντως, σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κι εύχομαι να συνεχίζεις να επισκέπτεσαι και να απολαμβάνεις τη στήλη μου.