Να προχωρήσω;

29.06.2011
Ειναι στην ηλικία που ζητάει σεξ, και εγώ θέλω να τον ευχαριστήσω και θέλω να ειναι ο πρώτος μου. Όταν κανουμε τα προκαταρκτικα νιώθουμε πολύ ωραία και εγώ νιώθω έτοιμη...

Θεία Λουκία γεια σου! Είμαι 16 χρονών και έχω σχεση με ενα παιδί 18 χρονων. Είμαστε μαζί ενάμισι χρόνο περιπου αλλά τον ξέρω περισσότερο καιρό. Αυτός ειναι στην ηλικία που ζητάει σεξ, και εγώ θέλω να τον ευχαριστήσω και θέλω να ειναι ο πρώτος μου. Όταν κανουμε τα προκαταρκτικα νιώθουμε πολύ ωραία και εγώ νιώθω έτοιμη να προχωρήσω, οταν όμως ερχεται η στιγμή, δεν μπορώ, κομπλάρω και σταματαω. Φοβάμαι τον πονο ή νομίζω πως μετά θα το μετανιώσω. Μπορεί και να μην νιώθω ετοιμη. Τι να κάνω; Τι με συμβουλευεις; Να προχωρήσω και ό,τι γινει ή να το καθυστερησω; Αυτος πάντως το θέλει πραγματικά. Σ'ευχαριστω πολυ xx

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Προφανώς εκείνος το θέλει, αλλά το θέμα είναι τι θέλεις εσύ πραγματικά. Εφόσον τον αγαπάς, τον εμπιστεύεσαι και λες ότι θέλεις να είναι αυτός ο πρώτος σου, τότε δεν έχει και πολύ νόημα να το καθυστερήσεις αφού δεν πρόκειται ν' αλλάξει κάτι περιμένοντας. Η πρώτη φορά θα είναι πάντα πρώτη φορά και δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να το μετανιώσεις. Απλά τώρα σε πιάνει ο φόβος του αγνώστου που είναι φυσιολογικός μεν, αλλά περιττός δε, δεδομένου ότι βρίσκεσαι σε μια σταθερή σχέση και δεν ρισκάρεις τίποτα ουσιαστικά. Είναι απλά θέμα απόφασης λοιπόν.

Όσο για τον πόνο που λες, ε, δεν είναι και τόσο τρομερός όσο μπορεί να έχεις ακούσει να λένε, αφού περισσότερο μοιάζει με τσούξιμο και λιγότερο μα πραγματικό πόνο. Μάλιστα όσο πιο χαλαρή και λιγότερο αγχωμένη είσαι, τόσο λιγότερη ενόχληση θα νιώσεις. Γι' αυτό, όταν το πάρεις απόφαση με το καλό, φρόντισε να γίνει σε κάποιο μέρος που να σας εξασφαλίζει άνεση και διακριτικότητα και να έχετε αρκετή ευχέρεια χρόνου ώστε όλα να έρθουν γλυκά και ήρεμα.

Και βέβαια, μην παραλείψετε να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό αφού μπορεί να μείνεις έγκυος ήδη από εκείνη την πρώτη φορά και είναι κρίμα να κάνεις μια τόσο κακή αρχή σε κάτι τόσο όμορφο, όπως είναι ο έρωτας με κάποιον που αγαπάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ