Η νέα μονομάχος

25.10.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, μία στενάχωρη εβδομάδα γεμάτη προβληματισμούς είχε ο ανωτέρου επιπέδου chief, Ιζη. Ο εν λόγω νέος όλες αυτές τις μέρες βασανίστηκε για τον πρώτο μονομάχο που θα επιλέξει...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία στενάχωρη εβδομάδα γεμάτη προβληματισμούς είχε ο ανωτέρου επιπέδου chief, Ιζη. Ο εν λόγω νέος όλες αυτές τις μέρες βασανίστηκε για τον πρώτο μονομάχο που θα επιλέξει καθώς δεν ήξερε ποια από τις Σπύλλα ή Ειρήνη, οι οποίες του κάθονται στο στομάχι, θα στείλει στον τάκο. Τελικά, πρυτάνευσε "η λογική του αρχηγού" και επέλεξε την...Σπύλλα.

Αυτή, θα την είχε σκαπουλάρει, αν την εβδομάδα που μας πέρασε έδειχνε τον απαιτούμενο σεβασμό στον αρχηγό, του έκανε τσαλιμάκια και πήγαινε στο δωμάτιο του, προκειμένου να συζητήσουν για θέματα της Φάρμας, αλλά και αυτά που τους απασχολούν. Η κίνηση της να κρατήσει την ίδια στάση με πριν καθόλου δεν άρεσε στον αρχηγό, ο οποίος δίχως δεύτερη κουβέντα την...καταμαύρισε. Βέβαια, εδώ παίζει το ενδεχόμενο την Σπύλλα να επέλεξε η οικογένεια του Ιζη, όπως άλλωστε ευχόταν ο ίδιος να του συμβεί. Πως γίνεται αυτό; Ένα ωραίο βράδυ επισκέφτηκαν το γιόκα τους στα όνειρα του και με αποφασιστικότητα του είπαν: "Αυτή να επιλέξεις. Μας τη σπάει το υφάκι της".

Αυτή η εβδομάδα, ήταν τω όντι εποικοδομητική και χρήσιμη για τον Ιζη, ο οποίος κατόπιν βαθύ συλλογισμού και ανελέητης σκέψης, κατέληξε σε ουσιαστικά συμπεράσματα. Καταρχήν, ανακάλυψε το λόγο για τον οποίο οι συμπαίκτες του τον έχουν στο φτύσιμο και δεν είναι άλλος από την ανωτερότητα του συγκριτικά με αυτούς. Όπως ο ίδιος είπε στον κυρ Κώστα έχει ένα ανώτατο μορφωτικό επίπεδο από τους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα να τον κάνει να ξεχωρίζει και αυτοί να τον...ζηλεύουν. Μάλιστα, παρομοίωσε εαυτόν με την Ρεβέκκα του Bar, η οποία επίσης διέθετε ανώτατη μόρφωση γι αυτό και πήρε πόδι από το παιγνίδι νωρίς. Ο κυρ Κώστας ακούγοντας αυτά, εύκολα θα μπορούσε να "κατουρηθεί" από τα γέλια. Επειδή, όμως, είναι καλός άνθρωπος και ψυχολόγοι με πτυχία στο εξωτερικό του έχουν πει σε τέτοια άτομα να λέει πάντα "ναι", συμφωνούσε μαζί του και ας μην ήξερε ποια ήταν η Ρεβέκκα. Το συμπέρασμα, πάντως, που βγαίνει από την...αυτό -ενδοσκόπηση του Ιζη, είναι το εξής: Τα reality βλάπτουν σοβαρά τον εγκέφαλο!