Τα νέα καθήκοντα του Ανδρέα Μικρούτσικου

25.10.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, κάθε reality παιγνίδι που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να έχει έναν Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο εν λόγω άνδρας είναι κάτι σαν τον...Γερμανό για το κινητό κι αυτό το γνωρίζουν καλά οι άνθρωποι του ΑΝΤ1.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κάθε reality παιγνίδι που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να έχει έναν Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο εν λόγω άνδρας είναι κάτι σαν τον...Γερμανό για το κινητό κι αυτό το γνωρίζουν καλά οι άνθρωποι του ΑΝΤ1. Για το λόγο αυτό ανέθεσαν στον "Mr.Big Brother" τη δύσκολη θέση του διευθυντή της "Μεγάλης του Fame Story Ακαδημίας". Ο Ανδρέας με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του έπιασε αμέσως δουλειά, έχοντας μία πρώτη γνωριμία με τα παιδιά.

Πέρα από τα καθιερωμένα "Γεια σας είμαι ο Ανδρέας", "Χάρηκα είμαι η Ελεάννα, είμαι 19 χρονών και θέλω να γίνω τραγουδίστρια", είχαμε τη ώρα της ψυχανάλυσης. Σπορ στο οποίο έχει εντρυφήσει ο Μικρούτσικος και με δύο ΒΒ κι ένα "Επιτέλους μαζί" στην πλάτη έχει τη...σοφία να λύσει τα ψυχολογικά των παικτών. Από την πρώτη κιόλας στιγμή έκανε μία πρώτη ανάλυση στους συμμετέχοντες, ενώ είχε και κατ' ιδίαν συζήτηση μαζί τους, όπου εκείνοι σα να είχαν μπροστά τους την Τένια Μακρή, του άνοιξαν την καρδιά τους.

Πρώτος διάβηκε το κατώφλι του ψυχολόγου - διευθυντή ο Νίνο, ο οποίος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τις γυναίκες της ζωής του, το όνειρο του να γίνει μια μέρα μεγάλος και τρανός αοιδός καθώς και για τις σχέσεις του με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Ο Ανδρέας τον συμβούλεψε σχετικά και ο μικρός Ροδίτης ένιωσε μιαν ανακούφιση. Σειρά πήραν και άλλοι παίκτες, όπως η Ασπα, η Ιωάννα και ο Χάρης, οι οποίοι έκαναν την δική τους κατάθεση ψυχής στον Ανδρέα. Κάποιοι εξ αυτών κατά την εξομολόγηση βούρκωσαν από την ένταση της στιγμής, ενώ ο Χάρης προέβη σε μία μεγάλη αποκάλυψη: "Αντιπαθώ τον Νίνο". Στα μάτια του Ανδρέα, σαν άκουσε τα καθέκαστα, πέρασαν από μπροστά του οι πίνακες της AGB. "Μίσος στο Fame Story". Δεν είναι και λίγο αυτό, δυο φερέλπιδες αοιδοί να τσακώνονται στην Ακαδημία. Ωστόσο, η ώρα πέρασε, τα ματοτσίνορα του Ανδρέα έκλεισαν από τη νύστα κι έτσι ανανέωσε το ραντεβού για την επομένη με τους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι θέλουν να βγάλουν τα εσώψυχά τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ