Η ώρα της χολής...

24.10.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, Απόστολος Γκλέτσος λέγεται πως την έχει δει τελευταία ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και δεν αφήνει να τον απαθανατίζουν ούτε τα σόγια του σε οικογενειακές συνεστιάσεις.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ...ΓΚΛΕΤΣΟΣ
Απόστολος Γκλέτσος λέγεται πως την έχει δει τελευταία ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και δεν αφήνει να τον απαθανατίζουν ούτε τα σόγια του σε οικογενειακές συνεστιάσεις. Ένα παπαράτσι πήγε τις προάλλες να τον τραβήξει γκρο πλαν και λίγο έλειψε να φάει ξύλο...αρκουδάν (κοινώς το ξύλο της αρκούδας). Μάλλον θα πρόκειται περί "επιδημίας" των ηθοποιών, αφού και άλλοι συνάδελφοί του (Γκλέτσος, Συσσωβίτης) έχουν αντιδράσει ανάλογα. Τι να πει κανείς;

ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ
Άπατες λέγεται πως πήγαν οι συναυλίες της αοιδούς Νατάσσα Θεοδωρίδου με την boy band, One στην Αμερική. Ζήτημα να μαζεύονταν όπου πήγαιναν οι τριακόσιοι του Λεωνίδα, τα σαράντα παλικάρια από τη Λιβαδειά και οι τρεις του κούκου. Ακόμη ψάχνουν γιατί δεν πήγε καλά, όμως μόνο εγώ έχω την απάντηση. Πρώτον, στην Αμερική δεν βλέπουν Γιουροβίζον, οπότε αγνοούν το νέο...ρεύμα των One στας Ευρώπας και δεύτερον στις αφίσες και στα ραδιόφωνα δεν επεσήμαναν πως η Νατάσσα θα άδει άσματα του χωρισμένου Γιώργου Θεοφάνους. Αμ, που πας με τέτοιες παραλείψεις;

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ, Ο ORIGINAL
Ο φέρελπις αοιδός και πρώην realitακιας, Πρόδρομος από τη μέρα που μπήκε στο...θαυμαστό κόσμο της show biz, φρόντισε να ενημερώσει το κοινό για τα αγνά Αεκτζίδικα συναισθήματα που τρέφει. Σε κάθε αγώνα της ομάδας του ήταν πρώτη μούρη στους επισήμους, ενισχύοντας την προσπάθεια των παικτών τρώγοντας τυρόπιτα κουρού. Τώρα, που έπιασε δουλειά σε πίστα των Αθηνών και βγάζει το...χαρτζιλίκι του, πετάχτηκε μέχρι το Μπερναμπέου για τον αγώνα με τη Ρεάλ. Αν έφαγε κι εκεί τυρόπιτα δεν το γνωρίζω, πάντως έχει βάλει σκοπό να γίνει ο...Διονυσίου της ΑΕΚ. Μέχρι εκεί όμως.

Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ
Με χαρά πληροφορήθηκαν οι νοικοκυρές φίλες της Ελένης ότι το "κορίτσι" τους έκανε την πρώτη της βραδινή έξοδο τώρα που έχει την κοιλιά τούρλα. Η εν λόγω παρουσιάστρια μπούχτισε να είναι συνέχεια σπίτι και πήρε τον σύζυγο της Γιάννη Λάτσιο με την παρέα τους και πήγαν στην Πλάκα για φαγητό. Στα μπουζούκια δεν πήγε, διότι δεν το επιτρέπει η κατάσταση της. Εξάλλου, άμα προσέξεις υπάρχει...επιγραφή που το λέει: "Απαγορεύεται η είσοδος δια παιδιά κάτω των 12 ετών και εγκύους". Πάντως, την Ελένη ποσώς τη νοιάζει που διάγει αυτούς τους μήνες...ποιοτική ζωή καθώς όπως λέει σαν γεννήσει θα επισκεφτεί όλα τα "πολιτιστικά κέντρα" των Αθηνών. Αντε καλή λευτεριά και μετά... καλή πενιά.