Μενεγάκη: "Έκλεισε ένας κύκλος, άνοιξε ένας άλλος...'!

21.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Λίγη υπομονή ακόμη και ναι η Ελένη Μενεγάκη θα μιλήσει για τα προσωπικά της. Και δη για τη σχέση της με τον Μαθιό Παντζόπουλο. Όπως τον παλιό
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Λίγη υπομονή ακόμη και ναι η Ελένη Μενεγάκη θα μιλήσει για τα προσωπικά της. Και δη για τη σχέση της με τον Μαθιό Παντζόπουλο. Όπως τον παλιό καλό καιρό, που η Ελένη δε σταματούσε στιγμή να μιλάει για τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, αποκαλύπτοντας ενίοτε? ανατριχιαστικές λεπτομέρειες (τα γούτσου γούτσου τους, τα κρύα πόδια στο κρεβάτι κ.α.). Βλέπεις τις τελευταίες μέρες, η Ελένη έχει απελευθερωθεί και αφήνει συνεχώς υπονοούμενα για την προσωπική της ζωή.

Σε εκδήλωση που παραβρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, η παρουσιάστρια τόνισε ότι το 2010 ήταν δύσκολη χρονιά στα προσωπικά της, όμως η ίδια δεν το έβαλε κάτω, διότι πάντα ξημερώνει μία καινούργια μέρα. Το αυτό είπε και το πρωί της Τρίτης μέσα από την εκπομπή της κι ενώ το αξιαγάπητο πάνελ της είχε ξεκινήσει τα γνωστά σλουρπ σλουρπ για τη φωτογράφηση της οικοδέσποινας σε μηνιαίο περιοδικό.

Η Ελένη παραδέχτηκε ότι ήθελε πολύ να κάνει αυτή τη φωτογράφηση και πως στη ζωή της ένας κύκλος έκλεισε, ένας άλλος άνοιξε. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν είπε, αλλά έννοια σου, κοντή γιορτή... Εξάλλου, η Μενεγάκη φαίνεται και είναι καλά στη ζωή της κι επειδή ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, πόσο ακόμη θα το κρύψει; Χθες, πάντως, φαινόταν ο... βήχας αφού η παρουσιάστρια ήτο άρρωστη.