Ο νικητής του Master Chef! Στον πόντο κρίθηκε η νίκη...

21.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Στις 28 Δεκεμβρίου θα προβληθεί ο τελικός του Master chef, όμως, τα γυρίσματα έγιναν την Δευτέρα και ο μεγάλος νικητής έχει κιόλας αναδειχθεί.
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Στις 28 Δεκεμβρίου θα προβληθεί ο τελικός του Master chef, όμως, τα γυρίσματα έγιναν την Δευτέρα και ο μεγάλος νικητής έχει κιόλας αναδειχθεί. Σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη», ο master chef πήρε τον τίτλο από τον δεύτερο μόλις με ένα πόντο διαφορά κι απ’ ότι καταλάβαμε, στην κουζίνα παίχτηκε πραγματικό θρίλερ. Μάλιστα, ο κριτής που έκρινε το αποτέλεσμα και χάρισε στον... γκριζογαλανομάτη παίκτη τη νίκη, ήταν ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος βαθμολόγησε με 8 τον δεύτερο και με 9 τον πρώτο.

Το όνομα του νικητή δεν το αποκάλυψαν στην «Πρωινή Μελέτη», αλλά έδωσαν αρκετά στοιχεία για εκείνον και αγαπημένη μου, μπορούσε ο καθένας να καταλάβει, ποίος είναι. Κι αφού δεν είπαν όνομα αυτοί, δεν θα πω εγώ (δε θα είμαι το σπασικλάκι που θα χαλάσει τη μαγεία της... αγωνίας στον τελικό), αλλά θα σου δώσω τα στοιχεία που αποκάλυψαν. Ο νικητής είναι ανύπαντρος, έχει γκριζογάλανα μάτια, έντονο βλέμμα, πυκνό μαλλί, είναι trendy αγόρι, γύρω στα 26 με 27 χρόνια, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα, ήταν ένας από τους παίκτες με εμπειρία στην κουζίνα. Και σε περίπτωση (λέμε τώρα) που μπερδεύτηκες, το πάνελ της Μελέτη μας διευκρίνισε ότι όχι δεν είναι ο Γιάννης Αποστολάκης... Οπότε τι κάνει νιαου νιάου στα κεραμίδια;