Πατέρας ο Γιάννης Ιωαννίδης

22.10.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, σε πελάγη ευτυχίας πλέει από το πρωί της Κυριακής η οικογένεια του Γιάννη Ιωαννίδη. Η σύζυγος του γνωστού προπονητή, Γιούλα έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, μία υγιέστατη κόρη.

Αγαπημένη μου Αγγελική,


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από το πρωί της Κυριακής η οικογένεια του Γιάννη Ιωαννίδη. Η σύζυγος του γνωστού προπονητή, Γιούλα έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, μία υγιέστατη κόρη. Το ζευγάρι, αν και χρόνια παντρεμένο, δεν είχε καταφέρει να αποκτήσει παιδί, παρόλες τις προσπάθειες που είχαν καταβάλει. Τελικά, το ευτυχές γεγονός συνέβη, έστω και με κάποια καθυστέρηση. Ο Ιωαννίδης είναι 57 χρονών και η σύζυγός του 51, αλλά όπως λεει και ο πάνσοφος λαός "Κάλλιο αργά, παρά ποτέ".

Γιάννης Ιωαννίδης: Συγκινεί το «αντίο» της μοναχοκόρης του - «Κοουτσάρα μου, θα σου πω κάτι...»

Ο "Ξανθός" ήταν δίπλα στη σύντροφό του καθόλη η διάρκεια του τοκετού, ενώ το άγχος του όπως λέγεται είχε χτυπήσει κόκκινο. Το ένα πίσω από το άλλο έπινε τα τσιγάρα κι όταν ο γιατρός του ανήγγειλε τα χαρμόσυνα, έσπευσε στο πλευρό της συζύγου του. Η μόνη στιγμή που την αποχωρίστηκε ήταν το βράδυ της ίδια μέρας, επειδή είχε να πάει μέχρι το Mega για να τοποθετηθεί επί των εκλογών. Εκεί δέχτηκε τα συχαρίκια από τους προσκεκλημένους, ενώ στο τραπέζι έπεσαν και τα πρώτα προξενιά από υποψήφιους συμπέθερους, οι οποίοι έσπευσαν να καπαρώσουν τη νεαρά Ιωαννίδη.

Στο "Ιασώ" την επόμενη μέρα δε σταμάτησαν να δέχονται επισκέψεις από φίλους που πήγαν να τους συγχαρούν από κοντά. Ανάμεσα τους, η Δέσποινα Βανδή με το Ντέμη Νικολαϊδη, με τους οποίους συνδέει ειλικρινή φιλία και συμπάθεια. Το εν λόγω ζευγάρι παρέμεινε εκεί περί τη μία ώρα και μετά, με τη διακριτικότητα που τους χαρακτηρίζει, αποχώρησαν από το νοσοκομείο με το πολυτελέστατο τζιπ του Ντέμη. Η μικρή θα πάρει δύο ονόματα Ελένη - Θεόδωρα. Το πρώτο είναι της μάνας Ιωαννίδη και το δεύτερο της το δίνουν καθότι "Θεοδώρα" σημαίνει "Θεού δώρο" και η αλήθεια περί δώρου πρόκειται.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.10.2023 - 15:28