Έφυγε η - wanna be Αννα Βίσση - Αθηνά

22.10.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, όπως κάθε Δευτέρα βράδυ, έτσι κι εχθές οι φερέλπιδες αοιδοί της "μεγάλης του Fame Ακαδημίας" μαζεύτηκαν στο Live κονσέρτο για την καθιερωμένη αποχώρηση και τις υποψηφιότητες. Η μεγάλη άτυχη της βραδιάς ήταν η - I wanna be Αννα Βίσση - Αθηνά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όπως κάθε Δευτέρα βράδυ, έτσι κι εχθές οι φερέλπιδες αοιδοί της "μεγάλης του Fame Ακαδημίας" μαζεύτηκαν στο Live κονσέρτο για την καθιερωμένη αποχώρηση και τις υποψηφιότητες. Η μεγάλη άτυχη της βραδιάς ήταν η - I wanna be Αννα Βίσση - Αθηνά, στην οποία το κοινό έδειξε την πόρτα εξόδου από τη Σχολή κρατώντας την άλλη φερέλπιδα αοιδό και συνυποψήφια προς αποχώρηση, Ελεάννα. Η Αθηνά δέχτηκε ψύχραιμα την απόφαση, χαιρέτισε το κοινό της με φιλιά από εκείνα που δίνουν οι καλλιτέχνες και αποχώρησε με την ελπίδα, πως απ' έξω θα της την έχουν στημένη πέντε έξι δισκογραφικές, οι οποίες θα έχουν εκτιμήσει το τάλαντο της και ουχί τη...σκηνική της παρουσία εντός του σπιτιού.

Μια και αναφέρθηκα στο τάλαντο, για ακόμη ένα Live κονσέρτο, αρκετοί εκ των σπουδαστών του Fame απέδειξαν πως αυτό τους είναι μία άγνωστη λέξη. Τα φάλτσα και πάλι είχαν την τιμητική τους, τα άσματα που είπαν απλώς...σφαγιάστηκαν, ενώ οι original αοιδοί σκέφτονται σοβαρά την περίπτωση να ζητήσουν να θεωρηθεί ως ποινικό αδίκημα η απόδοση των τραγουδιών τους με τέτοιο τρόπο. Η κριτική επιτροπή, πάλι, αν ήταν στο χέρι της θα είχε περισσότερους υποψηφίους προς αποχώρηση, ωστόσο αρκέστηκε στους τέσσερις. Αυτοί ήταν η Ιωάννα, η Ασπα, η Λίνα και ο Χάρης, εκ των οποίων το αρσενικό της τετράδας παρέμεινε ως ο "προστατευόμενός" των καθηγητών και η Λίνα - μετά από σκληρή μάχη - παρέμεινε ως η "εκλεκτή" των μαθητών. Έτσι, η Ιωάννα με την Ασπα είναι οι δύο νέες υποψήφιες προς αποχώρηση, διατηρώντας την...κυριαρχία των γυναικών στο "θεσμό" αυτό. Ο Νίνο για δεύτερη σερί φορά αναδείχθηκε ως ο "αγαπημένος" του κοινού και πια βάζω το χέρι μου στη φωτιά πως οι φαν του Fame είναι γένους θηλυκού και δη νεαροκόριτσα έτοιμα να ιδρύσουν το νέο κλαμπ - κατά το πρότυπο των "Ρουβίτσων" -, τις "Νινίτσες".

Η βραδιά είχε και μία έκπληξη, διότι πέρα από τους χορούς και τα πανηγύρια, πρόκειται για ένα reality παιγνίδι, που οφείλει να έχει και τέτοιες. Στο κοινό βρισκόταν ο αρραβωνιάρης της Μαρίας, ο οποίος έσκασε μύτη με μία ανθοδέσμη. Όχι για να της κάνει πρόταση γάμου, αλλά για να αποκαταστήσει την τιμή του μνηστήρα στο σόι και τους γνωστούς, οι οποίοι προ ημερών άκουσαν την καθαρίστρια και φερέλπιδα αοιδό να απαντάει σε e-mail που έλαβε από άγνωστο θαυμαστή: "χωρίζω για την πάρτη σου". Μετά από τέτοιες εκδηλώσεις παραστρατήματος -μεταξύ μας - τα λουλούδια δεν είναι η μέθοδος που ενδείκνυται. Σε τέτοιες περιπτώσεις άλλες μεθόδους εφαρμόζεις, αλλά ποσώς με ενδιαφέρουν τα εσωτερικά του ζευγαριού.