Η αποχώρηση της Κατερίνας

08.10.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, προς μεγάλη απογοήτευση του τηλεοπτικού κοινού, αλλά και των μελών της φυλής των "Reality tam tam" δεν διεξήχθη η μονομαχία στη Φάρμα. Κι αυτό, διότι η συγγραφέας Κατερίνα αποχώρησε οικειοθελώς.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Προς μεγάλη απογοήτευση του τηλεοπτικού κοινού, αλλά και των μελών της φυλής των "Reality tam tam" δεν διεξήχθη η μονομαχία στη Φάρμα. Παρόλο που η "πολυεθνικού" Ελένη ήταν πανέτοιμη για τη μεγάλη ώρα -είχε επιλέξει μάλιστα τη διαδικασία της τεχνικής - και είχε δουλέψει πάνω στο πριόνι, η συγγραφέας Κατερίνα της την έσκασε κι αποχώρησε οικειοθελώς από τη μικρή κοινωνία της Φάρμας. Η απόφαση αυτή προκάλεσε ένα γενικό σούσουρο στο στάβλο ή αλλιώς στην αρένα της μονομαχίας.

Οι συμπαίκτες της δεν πίστευαν πως η εν λόγω γυναίκα αποφάσισε να μη ριχτεί στον "αχυρώνα των φαρμεών" και να διεκδικήσει την παραμονή της στο παιγνίδι. Απ' ότι φάνηκε το σοκ της από την επιθυμία ορισμένων παικτών να σφάξουν κάνα πουλερικό ή ένα γουρουνάκι για να "λαδώσουν" το αντερακι τους με κρεατικό, ήταν τόσο ισχυρό που την οδήγησε στη φυγή. Το ενδεχόμενο να παρέμενε, θα ήταν για αυτή μία κόλαση καθώς δεν μπορούσε να φανταστεί τη μέρα που στο τραπέζι θα έστρωναν να φάνε χοιρινή μπριζόλα.

Αφού εξήγησε όλους αυτούς τους λόγους, χαιρέτισε τους συμπαίκτες της και αποφάσισε για τον επόμενο αρχηγό. Απ' ότι μπορώ να συμπεράνω, θα έχει επιλέξει κάποιον που δεν έχει πρόβλημα να τη βγάλει με πατάτα ψητή και ραπανάκι ξιδάτο. Έτσι και η φιλοζωία δεν θα πεθάνει στη Φάρμα και τα γουρουνάκια θα πάρουν παράταση ζωής. Πάντως, κάποιοι από τους παίκτες σχολίασαν αρνητικά την απόφαση της συγγραφέως, χαρακτηρίζοντας την ως "δειλή" και τα συναφή. Στεναχωρημένη ήταν και η Ελένη, η οποία είχε "ψηθεί" για μονομαχία και στο τέλος έμεινε με τη χαρά. Δεν πειράζει, την επόμενη φορά ίσως σταθεί πιο τυχερή και δείξει στο τηλεοπτικό κοινό με πόση χάρη χειρίζεται το πριόνι.