Οι υποψήφιες του Fame Story

07.10.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, σε μεγάλο δίλημμα βρίσκεται το τηλεοπτικό κοινό καθώς είναι στη δύσκολη θέση να επιλέξει ποια από τις δύο φερέλπιδες αοιδούς, Μαρία και Αθηνά θα εγκαταλείψει το "ακαδημαϊκό έτος" της μεγάλης του Fame Story σχολής.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε μεγάλο δίλημμα βρίσκεται το τηλεοπτικό κοινό καθώς είναι στη δύσκολη θέση να επιλέξει ποια από τις δύο φερέλπιδες αοιδούς, Μαρία και Αθηνά θα εγκαταλείψει το "ακαδημαϊκό έτος" της μεγάλης του Fame Story σχολής. Η απόφαση είναι τω όντι δύσκολη καθώς πρόκειται περί δύο αηδονιών, τα οποία ωστόσο σαν άκουσαν ότι η κριτική επιτροπή τις καταψήφισε, ξέσπασαν σε λυγμούς και αλαλαγμούς. Το γεγονός ότι καλλιτέχνες, όπως ο Αντώνης Βαρδής, η Κατερίνα Κούκα, αλλά και η Εύη Δρούτσα δεν εκτίμησαν το τάλαντο της φωνής τους, δεν είναι και λίγο πράγμα, με αποτέλεσμα να έχουμε μία πτώση του ηθικού.

Τέτοια πτώση είχε και η Αθηνά - I wanna be Αννα Βίσση -, η οποία ήταν μία εκ των τεσσάρων παικτών που η κριτική επιτροπή έστειλε στον τάκο. Ωστόσο, η φερέλπιδα αυτή αοιδός τη σκαπούλαρε, διότι οι καθηγητές της στο πρόσωπο της είδαν μία ταλαντούχα νέα, πολλά υποσχόμενη που με λίγη σοβαρή προσπάθεια μπορεί να προσφέρει στο πεντάγραμμο. Η τυχερή της βραδιάς ήταν η Ελεάννα, η οποία αναδείχθηκε "προστατευόμενη παίκτρια" του κοινού. Όπως εύστοχα παρατήρησε η ίδια, αυτό που εκτίμησε το κοινό πάνω της είναι η ειλικρίνεια που τη διακρίνει (πέρα από την καλλίδονη φωνή της). Και πράγματι, η εν λόγω νέα είναι ειλικρινέστατη και σου υπενθυμίζω το περιστατικό με το τηλέφωνο, όπου ενώ μιλούσε με τη μάνα της φίλης της, είπε στους συμπαίκτες της ότι μίλησε με την κολλητή της, η οποία είχε βαλαντώσει στο κλάμα από περηφάνια για τη φίλη της. Στη συνέχεια, όταν οι δικοί της άνθρωποι της είπαν ότι τρόπω τινά έγινε...ρόμπα στο πανελλήνιο, απέδωσε την άτυχη εκείνη στιγμή σε παρανόηση των συμπαικτών της. Μεγαλείο ειλικρίνειας!

Η επόμενη μέρα βρήκε τους 16 σπουδαστές να έχουν ρεπό από τα μαθήματα και να το έχουν ρίξει στον ύπνο. Η Μαρία, η καθαρίστρια και υποψήφια προς αποχώρηση, θες από στεναχώρια το έριξε πρωί πρωί στο φαΐ, χαλώντας τη δίαιτα που κάνει τους τελευταίους μήνες κι έχει χάσει 36 κιλά. Η Αθηνά (η Βίσση), πάλι, δεν μπορεί ακόμη να χωνέψει το γεγονός ότι ήταν μέσα στους τέσσερις και πως οι καθηγητές ούτε λίγο ούτε πολύ την είπαν...τεμπέλα. Και δίκιο έχει να αντιδρά καθότι πρόκειται περί...γνήσιου ταλέντου με καταβολές μεγάλης...αοιδούς.