Η ώρα της μονομαχίας

07.10.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, η μεγάλη ώρα της μονομαχίας έφθασε και οι δύο υποψήφιες γυναίκες, η Κατερίνα και η Ελένη, θα διασταυρώσουν τα...ξίφη τους προκειμένου η καλύτερη να παραμείνει στη Φάρμα της φυλής των "Reality tam-tam".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η μεγάλη ώρα της μονομαχίας έφθασε και οι δύο υποψήφιες γυναίκες, η Κατερίνα και η Ελένη, θα διασταυρώσουν τα...ξίφη τους προκειμένου η καλύτερη να παραμείνει στη Φάρμα της φυλής των "Reality tam-tam". Τα είδη της μονομαχίας στα οποία καλούνται να δώσουν τον αδυσώπητο αγώνα τους είναι η γνώση, η δύναμη και η τεχνική, όπερ σημαίνει στη Βίβλο της Φάρμας, στον κορμό και το πριόνι. Από αυτά, η δεύτερη μονομάχος η Ελένη θα επιλέξει ένα είδος, οπότε και θα σημάνει η αρχή της μάχης.

Μέχρι να γίνει αυτό, οι δύο γυναίκες έχουν αποσυρθεί στα ενδότερα, προκειμένου να διαλογιστούν και να ετοιμαστούν για τη μεγάλη ώρα. Η Ελένη, ομολογώ, πως είναι κομμάτι σε πιο μειονεκτική θέση καθώς εκεί που άρχισε να εγκλιματίζεται στη βουκολική ζωή και να έχει μία σειρά επιτυχημένων...επαφών με τα παντζάρια, τα ραπανάκια, τις κότες και τη λάντζα, ρίχτηκε στα βαθιά. Ωστόσο, δηλώνει πρόθυμη να δώσει τη μάχη της και δεν υπολογίζει τις απώλειες που ενδεχομένως να έχει, όπως να της σπάσει κάνα νύχι, να γδάρει το χέρι της, να πιαστεί κάπου η Nike φόρμα της.

Η άλλη μονομάχος, η Κατερίνα, επέλεξε την Ελένη όχι γιατί δεν είναι εκλεκτό μέλος της κοινωνίας τους, αλλά επειδή με τις υπόλοιπες αντάλλαξε λόγια βαριά και δεν ήθελε έτσι να της κολλήσει η ρετσινιά της "εκδικητικής". Η συγγραφέας υπό άλλες συνθήκες θα φάνταζε ως το ακλόνητο φαβορί στη "μάχη των Φαρμέων", όμως, τώρα επειδή η ψυχική της υγεία έχει κομμάτι κλονιστεί, τα στάνταρ πέφτουν. Βλέπεις, ακόμα δεν έχει συνέλθει από το διπλό σοκ που υπέστη όταν πρώτα έμαθε πως υπάρχουν άνθρωποι που σφάζουν κότες και τις τρώνε και μετά όταν προτάθηκε από τον "Φαρμάρχη" Κώστα, επειδή άσκησε βέτο στο σφάξιμο πουλερικού.