Διαψεύδει τον χωρισμό η Αδάμ

04.10.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, προβληματισμένοι τα μάλα είναι οι θαυμαστές του ζεύγους Εύη Αδάμ και Λάμπη Λιβιεράτου καθώς οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν αν το σπιτικό των παιδιών είναι υπό διάλυση ή όχι. Τον τελευταίο καιρό οι φήμες για επικείμενο διαζύγιο του ζεύγους οργιάζουν, η εγκυμονούσα μοντέλα όμως το διαψεύδει.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Προβληματισμένοι τα μάλα είναι οι θαυμαστές του ζεύγους Εύη Αδάμ και Λάμπη Λιβιεράτου καθώς οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν αν το σπιτικό των παιδιών είναι υπό διάλυση ή όχι. Τον τελευταίο καιρό οι φήμες για επικείμενο διαζύγιο του ζεύγους οργιάζουν με τους επαΐοντες του συγκεκριμένου θέματος να μιλάνε για αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα στην Εύη και τον Λάμπη, που ούτε ακόμη και η εγκυμοσύνη της μοντέλας δεν είναι ικανή να λύσει τα όποια προβλήματα.

Μάλιστα, επειδή τα άτομα αυτά κάνουν...ρεπορτάζ, κρατούν στα χέρια τους "ντοκουμέντα" που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Κυκλοφόρησαν, λοιπόν, κάποιες φωτογραφίες με την Αδάμ και την κόρη της Νεφέλη να περνούν το δρόμο στη Δροσιά μόνες με τσάντες στο χέρι. Η εικόνα ήταν "ξεκάθαρη", το ζεύγος έχει χωρίσει και φαινόταν από το μελαγχολικό βλέμμα της εγκυμονούσας. Το ενδεχόμενο εδώ η Εύη να έχει τα νεύρα της, επειδή έξω έκανε ψοφόκρυο ή επειδή η μικρή ήθελε σοκολάτα που δεν πρέπει να φαει γιατί χαλάνε τα δοντάκια, μάλλον δεν παίζει. Ένα άλλο ρεπορτάζ είχε τον Λάμπη να είναι μόνος στην Κύπρο και να διασκεδάζει σε κλαμπ της Μεγαλονήσου. Αυτό πια είναι τω όντι φως φανάρι πως το ζευγάρι χωρίζει καθώς περισσότερο πιθανό είναι ο αοιδός να έχει πάει στην Κύπρο να πιει το ποτάκι του με δυο φίλους, παρά να πήγε για επαγγελματικό ταξίδι και να έκανε ένα σεργιάνι στη νυχτερινή ζωή του νησιού.

Δεν συζητώ,δε, το γεγονός ότι ο Λιβιεράτος θα ξεχειμωνιάσει στη Θεσσαλονίκη, όπου θα άδει σε κέντρο της πόλης, αυτός ναι είναι...απόδειξη χωρισμού. Μέχρι η Αννα Βίσση να φανταστείς πως παρέβηκε -απ' ότι ακούστηκε - προκειμένου να συνετίσει τους δύο νέους και να σώσει την οικογένεια τους. "Λάμπη μη χωρίζεις" φάνηκε πως του είπε και στην μισάωρη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, του εξήγησε γιατί πρέπει να παραμείνει στην οικογενειακή εστία, με τη γυναίκα και τις κόρες του (το παιδί που περιμένουν είναι θηλυκού γένους). Πάντως, η αλήθεια είναι πως το ζευγάρι πέρασε μία κρίση, όπως άλλωστε όλα τα ζευγάρια του κόσμου και σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας της Αδάμ δεν συντρέχει λόγος διαζυγίου. Η ίδια δε δίνει σημασία στα όσα γράφονται και λέγονται, αφού στην τελική αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Κι ως φαίνεται το διαζύγιο θα...αργήσει να έρθει!