Δεν πείθει η Πάμελα ως μάνα

04.10.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, δύσκολοι καιροί είναι αυτοί που διανύουμε για μανάδες τύπου Πάμελα Αντερσον. Η διάσημη ηθοποιός, παρόλο που διαθέτει μητρικό φίλτρο, ένστικτο και εμπειρία στο μεγάλωμα των παιδιών, δεν κατάφερε να πείσει το δικαστήριο του Λος Άντζελες για το ταλέντο της στο μητρικό ρόλο.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Δύσκολοι καιροί είναι αυτοί που διανύουμε για μανάδες τύπου Πάμελα Αντερσον. Η διάσημη ηθοποιός, παρόλο που διαθέτει μητρικό φίλτρο, ένστικτο και εμπειρία στο μεγάλωμα των παιδιών, δεν κατάφερε να πείσει το δικαστήριο του Λος Άντζελες για το ταλέντο της στο μητρικό ρόλο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, στη δίκη που έγινε για την εξ' ολοκλήρου κηδεμονία των μικρών Μπράντον και Ντίλαν από την Αντερσον, οι δικαστές να απορρίψουν την αίτηση της ηθοποιού και να την αναθέσουν από κοινού στον πρώην σύζυγο της και πατέρα τους, Τόμι Λι.

Η απόφαση αυτή εξέπληξε την Πάμελα, η οποία με μάτια στα δάκρυα προσπάθησε να δώσει στους δικαστές να καταλάβουν ότι ο Τόμι δεν είναι κι ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει υπόδειγμα πατέρα. Τους εξήγησε πως ο πρώην της πολλές φορές είχε χτυπήσει τα παιδιά, τα οποία με τη σειρά τους νιώθουν ένα φόβο για τον πατέρα τους. Ωστόσο, τα αναφιλητά, το τράβηγμα των μαλλιών και το χτύπημα του στήθους δεν έπεισε τους δικαστές, οι οποίοι ομολογώ πως βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση. Οι άνθρωποι κατά το "μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα" δεν ήξεραν σε ποιον να δώσουν την κηδεμονία των μικρών και γι αυτό κατέφυγαν στη "Σολωμόντεια λύση", να την αναλάβουν από κοινού.

Αυτό, λοιπόν, δεν άρεσε στην 35χρονη ηθοποιό, η οποία δήλωσε πως δεν θα αφήσει το θέμα να περάσει έτσι. Ως άξιο συμπαραστάτη έχει τον αρραβωνιάρη της Κιντ Ροκ, ο οποίος μπορεί να είναι ότι είναι οξύθυμος, (όπου πάει τα κάνει λαμπόγιαλο) όμως τους γιους της Πάμελα τους αγαπά κι επιθυμεί να τα κάνει δικά του τέκνα.