Η Ασπα δεν είναι Μαρινέλλα

04.10.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, μπροστά σε μία μεγάλη αποκάλυψη είχε τη χαρά να βρεθεί το τηλεοπτικό κοινό. Η Ασπα του "Fame Story" δεν είναι σαν την Μαρινέλλα και ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει. Μετά από την αποκάλυψη αυτή, δια στόματος της ιδίας της φερέλπιδος αοιδούς, η μεγάλη ερμηνεύτρια μπορεί να κοιμάται ήσυχη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μπροστά σε μία μεγάλη αποκάλυψη είχε τη χαρά να βρεθεί το τηλεοπτικό κοινό. Η Ασπα του "Fame Story" δεν είναι σαν την Μαρινέλλα και ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει. Μετά από την αποκάλυψη αυτή, δια στόματος της ιδίας της φερέλπιδος αοιδούς, η μεγάλη ερμηνεύτρια μπορεί να κοιμάται ήσυχη που δεν θα της πάρει τη δόξα μία νέα "συνάδελφος", ενώ οι "πρυτάνεις" της Ακαδημίας πρέπει να ανησυχούν που οι σπουδαστές τους δεν είναι άνθρωποι με φιλοδοξίες.

Μάλιστα, πάνω σε αυτό στήθηκε ολόκληρη συζήτηση, στο τέλος της οποίας βγήκε το εξής συμπέρασμα: η εν λόγω νέα αν ζούσε στη δεκαετία του '60 θα είχε "φάει λάχανο" την Μάρθα Βούρτση καθώς οι παραγωγοί των μελό ταινιών θα είχαν βρει τη "μούσα" τους και ταίρι του Νίκου Ξανθόπουλου. Επίσης, οι υπόλοιποι σπουδαστές είναι υπέρ του δέοντος φιλόδοξοι και σίγουροι για τα λαρύγγια που διαθέτουν, περιμένοντας πως και πώς να έρθει η ώρα η ευλογημένη που θα ενταχθούν στο μουσικό στερέωμα.

Κατά τα άλλα, η μέρα τους περνάει με πρόβες, προκειμένου να είναι έτοιμοι την Κυριακή που θα τραγουδήσουν μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό. Για τους περισσότερους αυτό αποτελεί όνειρο ζωής, να βγουν δηλαδή σε ένα reality - live και να πουν ένα τραγούδι όπου θα τους παρακολουθήσει τουλάχιστον το 18% του τηλεοπτικού κοινού. Γι άλλους, πάλι - τους υπέρμετρα φιλόδοξους - είναι μία τυπική διαδικασία που σαν γίνουν μεγάλοι και τρανοί πιθανόν να τη θυμούνται σε καμιά συνέντευξη (όπως καλή ώρα θυμάται η Γαρμπή τα χρόνια δίπλα στον Φλωρινιώτη). Τις ώρες που δεν χορεύουν και τραγουδάνε, οι 16 νέοι γράφουν στο ημερολόγιο της ημέρας τις εμπειρίες τους, ενώ -που ξέρεις!- κάποτε αυτό το βιβλίο γίνει συλλεκτικό κομμάτι και κάθε φιλόμουσο σπίτι να το έχει στην βιβλιοθήκη του.