Έγκυος η Καίτη Γαρμπή(;)

03.10.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, οργιάζουν οι φήμες τον τελευταίο καιρό πως η Καίτη Γαρμπή περιμένει το δεύτερο τέκνο της. Όπως λένε οι επαΐοντες σε θέματα εγκυμοσύνης, η γνωστή αοιδός έχει όλα εκείνα τα συμπτώματα, όπως ζαλάδες, ναυτίες, εμετούς, επιθυμίες για γαρδούμπες στις 2 τα ξημερώματα.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Οργιάζουν οι φήμες τον τελευταίο καιρό πως η Καίτη Γαρμπή περιμένει το δεύτερο τέκνο της. Όπως λένε οι επαΐοντες σε θέματα εγκυμοσύνης, η γνωστή αοιδός έχει όλα εκείνα τα συμπτώματα, όπως ζαλάδες, ναυτίες, εμετούς, επιθυμίες για γαρδούμπες στις 2 τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα η ίδια και ο Διονύσης Σχοινάς να μπουν σε υποψίες.

Ετσι, προκειμένου να αναρωτιούνται "είμαι για όχι έγκυος η γυναίκα", πήγαν στο Ιασώ για να την εξετάσει ο γυναικολόγος της. Τα αποτελέσματα αναμένεται να βγουν από μέρα σε μέρα, όμως το ζευγάρι είναι παραπάνω από σίγουρο ότι τα νέα θα είναι ευχάριστα. Εξάλλου, η Καίτη έχει υπάρξει στο παρελθόν άλλη μία φορά έγκυος κι όπως να το κάνουμε μια εμπειρία την έχει. Αυτό που προβλημάτιζε το ζευγάρι και είπε "Α, μπα" σαν είδε τα πρώτα "συμπτώματα", ήταν το γεγονός ότι τον γιο τους Δημήτρη η αοιδός τον συνέλαβε με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Απ' ότι, όμως, είπε ο γιατρός της, μπορεί μία γυναίκα τη δεύτερη φορά να συλλάβει με τον...πατροπαράδοτο τρόπο.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που είναι θετικό το αποτέλεσμα, δεν το συζητάω το ζεύγος θα είναι το ευτυχέστερο του κόσμου. Κάποιοι άλλοι, όμως, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά πως θα...πετάξουν τη σκούφια τους σαν ακούσουν τα μαντάτα. Αναφέρομαι στον Γιάννη Παπαθεοχάρη και τον Γιώργο Τσαλίκη, όπου στο κέντρο του πρώτου - τον "Απόλλωνα"- πρόκειται να εμφανιστεί τον χειμώνα με τον δεύτερο. Η προοπτική μία εγκυμονούσα να άδει και να...αλωνίζει επί πίστας δεν είναι εγγύηση κι αυτό το γνωρίζουν όλοι, μαζί και η Καίτη. Ωστόσο, ας δούμε πρώτα τα αποτελέσματα και μετά αγχωνόμαστε όλοι παρέα.