Προβλήματα στο Fame Story

03.10.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, μεγάλα ντράβαλα έχουν στο κεφάλι τους από το απόγευμα της Τετάρτης οι "Πρυτάνεις" της ακαδημίας του "Fame Story". Μία εκ των σπουδαστριών, η Ιωάννα Κατράκου συγκεκριμένα, εξεδήλωσε τη σφοδρή επιθυμία να εγκαταλείψει το...ακαδημαϊκό έτος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγάλα ντράβαλα έχουν στο κεφάλι τους από το απόγευμα της Τετάρτης οι "Πρυτάνεις" της ακαδημίας του "Fame Story". Μία εκ των σπουδαστριών, η Ιωάννα Κατράκου συγκεκριμένα, εξεδήλωσε τη σφοδρή επιθυμία να εγκαταλείψει το...ακαδημαϊκό έτος στην αρχή της περιόδου επικαλούμενη προσωπικά προβλήματα. Η Ιωάννα όπως είπε σε άνθρωπο της παραγωγής και είχαμε την ευτυχία να παρακολουθήσουμε, δεν αντέχει την τόση πίεση και τις κάμερες που την ακολουθούν κατά πόδας.

Δεν είναι ότι η εν λόγω νέα πίστευε πως το "Fame Story" θα είναι σαν όλες τις σχολές του κόσμου, όπου θα πηγαίνει στα μαθήματα της με τη σάκα στον ώμο, τα καθαρά τετράδια και το ξυσμένο μολύβι και θα τραγουδάει από το πρωί ίσαμε το βράδυ άσματα από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Απλά, δεν είχε φανταστεί πως θα είναι η συγκατοίκηση με άλλους 15 φερέλπιδες αοιδούς, οι οποίοι εκτός από το να τραγουδούν, γελάνε συνέχεια, μιλάνε πολύ κι ενίοτε ρίχνουν και κάνα τσακωμό για τα ψώνια της εβδομάδας. Η Ιωάννα από τις πρώτες κιόλας μέρες έδειξε να είναι έξω από τα νερά της με αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό της, να είναι ευαίσθητη υπέρ του δέοντος (ανέκδοτο για ξανθές της λένε και βάζει τα κλάματα, επειδή δεν μπορεί να διανοηθεί πως υπάρχουν γυναίκες με τέτοιο I.Q ). Η παραγωγή την άφησε να το καλοσκεφτεί και να πράξει ανάλογα. Σε περίπτωση που φύγει, θα βρεθεί άμεσα αντικαταστάτης της.

Σε αντίθεση με την Ιωάννα, μια άλλη "σπουδάστρια" η Ελεάννα, δείχνει μία δίψα για μάθηση κι επαγγελματική καταξίωση. Η εν λόγω νέα εκτός από το καλό λαρύγγι που έχει, διαθέτει και τα προσόντα εκείνα που χρειάζεται ένας φέρελπις αοιδός αγνώστου μέλλοντος και τύχης. Το καλάμι της το έχει αφήσει έξω από το σπίτι για να μη δώσει στόχο, περιαυτολογεί επί καθημερινής βάσης για το ταλέντο που της χάρισε ο Θεός κι ενίοτε λέει και κάνα ψεματάκι, προκειμένου να εντυπωσιάσει τους συνομιλητές της. Για παράδειγμα, με φυσικότητα τους είπε πως η κολλητή της πλάνταξε στο κλάμα από καμάρι για την εντυπωσιακή της παρουσία, ενώ στην πραγματικότητα ούτε που μίλησε μαζί της. Κατά τα άλλα, τα μαθήματα συνεχίζονται κανονικά με τραγούδι, πρόβες κι άγιος ο Θεός. Α, στη σχολή έχουν και διαιτολόγο καθότι όποιος αοιδός σέβεται τον εαυτό του και την καριέρα του οφείλει να έχει διαιτολόγο που θα του φτιάξει κορμί Βανδή για τις γυναίκες και Ρουβά για τους άνδρες.