Το δράμα της Thallia

02.10.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, τις χειρότερες στιγμές της ζωής της περνάει η διάσημη αοιδός και ηθοποιός Thallia και προς μεγάλη απογοήτευση της Μαράια Κάρεϊ δεν έχει να κάνει με τον Τόνι Μοτόλα. Με το αφεντικό της Sony είναι μια χαρά μες στα μέλια, απλά το δράμα που περνάει είναι οικογενειακό.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Τις χειρότερες στιγμές της ζωής της περνάει η διάσημη αοιδός και ηθοποιός Thallia και προς μεγάλη απογοήτευση της Μαράια Κάρεϊ δεν έχει να κάνει με τον Τόνι Μοτόλα. Με το αφεντικό της Sony είναι μια χαρά μες στα μέλια, απλά το δράμα που περνάει είναι οικογενειακό. Εδώ και κάμποσες μέρες οι δύο μεγαλύτερες αδελφές της έχουν πέσει θύματα απαγωγής και η οικογένεια το μόνο που γνωρίζει σχετικά με την τύχη τους είναι τα λύτρα που ζητούν οι απαγωγείς και ανέρχονται στο ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Τις πρώτες μέρες, η Thallia με τους γονείς της ήταν κάπως ήσυχοι καθώς στο Μεξικό όπου ζουν οι απαγωγείς είναι κάτι σαν τους τσαντάκηδες τη δεκαετία του '80. Ασε, που οι δύο αδελφές Λόρα Ζαπάτα και Ερνεστίνα Ζόντι είναι διάσημες ηθοποιοί του Μεξικού, οπότε μία απαγωγή από τίποτις φτωχούς συμπατριώτες τους θα ήταν μία καλή ευκαιρία για το...χαρτζιλίκι τους. Με το πέρασμα των ημερών, όμως, φάνηκε πως το πράγμα είναι πολύ σοβαρό, με αποτέλεσμα η οικογένεια να μην ξέρει τι να κάνει. Επίσημη καταγγελία δεν έχει υποβάλει, ούτε έχει ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας καθώς φοβάται μην τους αγριέψουν. Απ' ότι λέγεται θα δώσουν τα λύτρα, αλλά περιμένουν από τους απαγωγείς να τους πουν το πότε. Μέχρι τότε η πάλαι ποτέ "Ροσαλίντα" βρίσκεται στο Μεξικό μετά του συζύγου τους και δίνει κουράγιο στους γονείς της.