Διαψεύδει τον χωρισμό η Σκλεναρίκοβα

30.09.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, έχει μπερδέψει κόσμο το ζεύγος Αντριάνα Σκλεναρίκοβα - Κριστιάν Καρεμπέ για το αν χωρίζουν ή όχι. Εκεί, που οι φήμες οργίαζαν περί επικείμενου διαζυγίου κι εγκατάλειψης της συζυγικής στέγης από αυτήν, ήρθε η Αντριάνα να τα διαψεύσει όλα κατηγορηματικά.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Εχει μπερδέψει κόσμο το ζεύγος Αντριάνα Σκλεναρίκοβα - Κριστιάν Καρεμπέ για το αν χωρίζουν ή όχι. Εκεί, που οι φήμες οργίαζαν περί επικείμενου διαζυγίου κι εγκατάλειψης της συζυγικής στέγης από αυτήν, ήρθε η Αντριάνα να τα διαψεύσει όλα κατηγορηματικά. Όχι, τίποτε άλλο, αλλά τα απανταχού "οπαδά" του Ολυμπιακού στη χώρα, δεν ξέρουν αν θα πρέπει να χαρούν προκαταβολικά που και φέτος θα έχουν κοντά τους, στο γήπεδο, τη δίμετρη μοντέλα.

Η Σκλεναρίκοβα, το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε στην Αθήνα - μετά από τρεις ολόκληρους μήνες παραμονής στο Παρίσι - προκειμένου να παραστεί στην παρουσίαση αρώματος γνωστής εταιρείας καλλυντικών. Η εμφάνιση της στο χάπενινγκ αυτό είχε γίνει γνωστή από τις αρχές της εβδομάδας με αποτέλεσμα στο μαγαζί όπου έλαβε χώρα να...παραταχθούν περισσότεροι φωτογράφοι από ότι θα παρατάσσονταν μιαν άλλη απλή Παρασκευή του Θεού, που θα γινόταν μια παρουσίαση. Ο λόγος είναι ευνόητος και απολύτως κατανοητός. Σαν έσκασε μύτη, λοιπόν, η μαύρη Mercedes που μετέφερε την Αντριάνα, άστραψαν τα φλας μπας και είναι μαζί της ο Κριστιάν και απαθανατίσουν κάνα τρυφερό ενσταντανέ του "ψυχραμένου" ζεύγους.

Ωστόσο, ο γνωστός ποδοσφαιριστής δεν τη συνόδευε και τα σχόλια δεν άργησαν να δώσουν και να πάρουν. Η Τσέχα, όμως, γρήγορα φρόντισε να αποκαταστήσει την τάξη και να βάλει την ψυχή, όλων εκείνων που τους είχε πάει στην κούλουρη, στη θέση της. "Με τον Κριστιάν δεν χωρίζουμε και ούτε πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο" είπε κι ένας βαθύς αναστεναγμός ανακούφισης για την αποκατάσταση της αλήθειας, ακούστηκε από το κοινό. Όπως εξήγησε η Σκλεναρίκοβα, κάθε χρόνο τέτοια εποχή συμβαίνει να έχει φόρτο εργασίας με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να εγκαταλείπει τη συζυγική κλίνη. Παραδέχτηκε, δε, πως αυτή τη φορά η απουσία της ήταν μεγάλη, όμως, τίποτε το ανησυχητικό δε συμβαίνει ανάμεσα στην ίδια και τον καλό της.
Το αντίθετο, παραμένουν ερωτευμένοι, ενώ προσμένουν πως και πως, να τελειώσουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να μαζευτεί στο σπίτι της. Σπιτόγατα, γαρ, δυσκολεύεται πολύ όταν ζει μακριά από τον Κριστιάν, γι αυτό και εξοργίζεται όταν κάθε λίγο και λιγάκι τους θέλουν χωρισμένους. Έχει, δηλαδή, τον πόνο της η γυναίκα, ακούει και τα σχολιανά της.