Ξεκινάει η Φάρμα!

30.09.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, λίγες ώρες απέμειναν μέχρι να ξεκινήσει επίσημα το "reality - ντοκιμαντέρ" για την ανάδειξη του "Αγρότη της χρονιάς". Το βράδυ της Δευτέρας, η "Φάρμα" κάνει πρεμιέρα, όπου το τηλεοπτικό κοινό θα βρεθεί στην ευχάριστη θέση να έχει μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι να ξεκινήσει επίσημα το "reality - ντοκιμαντέρ" για την ανάδειξη του "Αγρότη της χρονιάς". Το βράδυ της Δευτέρας, η "Φάρμα" κάνει πρεμιέρα και το τηλεοπτικό κοινό θα βρεθεί στην ευχάριστη θέση να έχει μια πρώτη γνωριμία με τους υποψήφιους και τις υποψήφιες για τον τιμητικό τούτο τίτλο ... αλλά και το ποσό-δέλεαρ των 150 χιλιάδων ευρώ. Το εν λόγω παιγνίδι έχει πολλές διαφορές από τα υπόλοιπα του είδους καθώς για πρώτη φορά ξέρουμε τους παίκτες που θα συμμετάσχουν σε αυτό.

Μέσα από τους δέκτες του Mega, την προηγούμενη εβδομάδα, έπαιζαν βίντεο των φερέλπιδων...αγροτών. Έτσι μάθαμε πως στην 13 στρεμμάτων φάρμα, στα Βασιλικά της Εύβοιας, θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο άρμεγμα της γίδας, στο πότισμα του μουλαριού, στο κούρεμα του προβάτου, στο σκάλισμα του ραπανακίου, πολίτες του τόπου κάθε ηλικίας και επαγγελματικού προσανατολισμού. Ψαράς, πολιτικός μηχανικός, συγγραφέας, καθηγητής μαθηματικών, είναι μερικοί από τους εργαζόμενους συμπατριώτες, οι οποίοι αφήνουν για λίγο τις δουλειές τους προκειμένου να μυηθούν στα μυστικά της βουκολικής ζωής. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι και ο 59χρονος πατέρας της αοιδούς Μαρίας Λουίζας Βασιλοπούλου, ο οποίος τώρα που μεγάλωσε και αποκαταστάθηκε επαγγελματικά το τέκνο του, είπε να κάνει την δική του...πατρική επανάσταση.

Οι 14 παίκτες την εβδομάδα που μας πέρασε βρέθηκαν στη φάρμα προκειμένου να εγκλιματιστούν με τον χώρο, αλλά και να εξοικειωθούν με το αντικείμενο που θα τους απασχολήσει τους επόμενους τρεις μήνες. Έτσι, έσκαψαν το περιβόλι για να φυτέψουν τα οπωροκηπευτικά τους, προσέγγισαν τα ζωντανά για μία πρώτη γνωριμία κι έσκαψαν αυλάκια για να περνάει το νερό από το πηγάδι. Μαζί τους ήταν και ο παρουσιαστής του παιγνιδιού, Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος κάθε πρωί φορούσε τη φόρμα του αγρότη και πήγαινε να προσφέρει ένα χέρι βοηθείας στους παίκτες. Αυτοί, πάντως, δηλώνουν ενθουσιασμένοι με το όλο σκηνικό και δε βλέπουν την ώρα που θα πιάσουν κι επίσημα το σκαλιστήρι, το ποτιστήρι και το ξινάρι στο χέρι τους για να αρχίσουν δουλειά.