Η show biz κατεβαίνει στις...εκλογές!

27.09.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, στις υπηρεσίες και τις ανάγκες των συνδημοτών τους θα θέσουν εαυτούς αρκετοί εκπρόσωποι του σταρ σύστεμ της χώρας. Ηθοποιοί, αοιδοί, δημοσιογράφοι ακόμη και μοντέλα ωσάν άλλοι "Θανασάκης, ο πολιτευόμενος" κατεβούν στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Στις υπηρεσίες και τις ανάγκες των συνδημοτών τους θα θέσουν εαυτούς αρκετοί εκπρόσωποι του σταρ σύστεμ της χώρας. Ηθοποιοί, αοιδοί, δημοσιογράφοι ακόμη και μοντέλα ωσάν άλλοι "Θανασάκης, ο πολιτευόμενος" κατεβούν στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές με αγαστές προθέσεις και μοναδικό στόχο να...προσφέρουν καλύτερες μέρες στον απλό πολίτη.

Ο "Στάθης Θεοχάρης", κατά κόσμο Γιώργος Βασιλείου, αφού βοήθησε τους κατοίκους της Λαμίας, είπε να κάνει και το ίδιο με αυτούς της Σαλαμίνας. Ο Απόστολος Γκλέτσος κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη γενέτειρα του τη Στυλίδα και παρόλες τις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις που έχει, φροντίζει να δίνει το παρών του στη λαϊκή κάθε εβδομάδα και να πίνει τον καφέ του στα καφενεία του χωριού. Η Μαρία Τζομπανάκη φέτος - ψηφοφόρου θέλοντος - θα στερήσει την παρουσία της από το φιλοθεάμον κοινό για χάρη των Αθηναίων πολιτών καθώς είναι υποψήφια με το συνδυασμό της Ντόρας Μπακογιάννη. Στο ίδιο ψηφοδέλτιο βρίσκεται και ο συνάδελφός της Τάκης Χρυσικάκος. Η Βάσια Τριφύλλη κατεβαίνει στον Βύρωνα, η Πέμυ Ζούνη ενδιαφέρεται επίσης να βοηθήσει τους Αθηναίους και είναι υποψήφια στον συνδυασμό του Χρήστου Παπουτσή, ενώ η Ζωζώ Σαπουντζάκη άμα γίνει δημοτικός σύμβουλος στα Μέγαρα, θα πάει νερό στην Κινέττα, που πάσχει. Είναι, δε, τέτοιο το πείσμα της που αν δεν το κάνει...θα σκάσει η γυναίκα.

Το ίδιο πείσμα για προσφορά έχουν και αρκετοί εκπρόσωποι του πενταγράμμου. Ο Στέλιος Διονυσίου, για παράδειγμα, άφησε το γαμήλιο ταξίδι και τα ζαχαρώματα ενός νιόπαντρου για να ασχοληθεί με την υποψηφιότητα του στον Δήμο του Βύρωνα, η Τζένη Βάνου - χρόνια κάτοικος της Νέας Σμύρνης - δηλώνει με πάθος πως πρόκειται να επιλύσει τα προβλήματα της περιοχής, ενώ η Υβέτ μοιράζει μπλουζάκια και δίνει ομιλίες για το έργο που πρόκειται να επιτελέσει αν βγει με τον συνδυασμό του Χρήστου Παπουτσή. Υποψήφιος είναι και ο Φώτης Μεταξόπουλος στο Περιστέρι.

Αρκετοί είναι και οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι αφήνουν κατά μέρος την πένα και το μικρόφωνο, προκειμένου να...υπηρετήσουν το λαό, ως δημοτικοί σύμβουλοι πια. Ανάμεσα τους, η Νανά Παλαιτσάκη, η Δάφνη Μπόκοτα, ο Αργύρης Ντινόπουλος και ο Χρήστος Σεφερλής. Μεγάλη έννοια για το καλό του κόσμου έχουν και δύο μοντέλα, η Ανίτα Ναθαναήλ και η Γιολάντα Διαμαντή. Η πρώτη, αν και κάτοικος Βούλας, δείχνει μίαν ευαισθησία για τα κοινά του Κορωπίου - κοντινός δήμος του δικού της - και για το λόγο αυτό δέχτηκε μετά χαράς να συμμετάσχει σε ψηφοδέλτιο. Η Διαμαντή από την άλλη, δεν είναι υποψήφια με...μεταγραφή, αλλά ως γέννημα θρέμμα Αλίμου που είναι, αποφάσισε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να προσφέρει τις υπηρεσίες της. Ήδη, στον προεκλογικό της αγώνα έχει ξεκινήσει τις επισκέψεις της σε καταστήματα της περιοχής καθώς και στα σχολεία, στα θρανία των οποίων...έφαγε τα καλύτερα της χρόνια.

Τέλος, οι δημοτικές αυτές εκλογές έχουν κι αρκετούς αθλητές, οι οποίοι δείχνουν την ίδια μεγάλη διάθεση για προσφορά. Μεταξύ αυτών, ο Κώστας Παταβούκας, ο Λιβέρης Ανδρίτσος, ο Μιχάλης Ρωμανίδης, ο Χρήστος Μυριούνης και ο Γιάννης Κυράστας, ο οποίος είναι υποψήφιος στην Κηφισιά.