Υβόννη-Ζέτα: μαζί στο Dancing;

24.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τα είδα όλα! Αυτό θα πει χρυσή μου πολιτισμός! Νυν και πρώην μαζί στο πλατό είναι μια εμπειρία όσο να πεις πρωτόγνωρη!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τα είδα όλα! Αυτό θα πει χρυσή μου πολιτισμός! Νυν και πρώην μαζί στο πλατό είναι μια εμπειρία όσο να πεις πρωτόγνωρη! Μα για τι πράγμα σου μιλάω; Η Υβόννη Μπόσνιακ (νυν Αντώνη Ρέμου) υπάρχει περίπτωση να μοιράζεται τα ίδιο πλατό με την παρουσιάστρια του σόου "Dancing with the stars" Ζέτα Μακρυπούλια (πρώην Ρέμου). Κόπηκες κουκλίτσα;


Οι άνθρωποι λοιπόν του Ant1 αναζητώντας σταρ που θα προκαλέσουν πανικό με την παρουσία τους .πρότειναν ήδη στη νυν αγαπημένη του Αντωνάκη να είναι μια από τις διαγωνιζόμενες. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι η σχέση του τραγουδιστή με τον Γιάννη Λάτσιο είναι γνωστές αφού είχε γίνει πρόταση και στον τραγουδιστή να παρουσιάσει το "Top Chef" Φαντάζεσαι καλή μου Ζέτα και Υβόννη παρείτσα στη σκηνή του Dancing with the Stars 2 , τι ντόρος έχει να γίνει; Το ξεμάλλιασμα δεν το γλιτώνουμε!

Οι ιθύνοντες λοιπόν του καναλιού πιστεύουν ότι το νυν κορίτσι του Ρέμου θα συγκεντρώσει επάνω της όλα τα φώτα ,ενώ η πρόταση στην Υβόννη έγινε στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Ρέμος παρουσία και του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπως διαβάζω στην Espresso.


Θα δεχθεί η Υβόννη, δε θα δεχθεί; Υπομονή και θα μάθουμε σύντομα!
Ελένη Αναστασάκη