Αδάμ- Λιβιεράτος: γιατί έφτασαν στον χωρισμό;

24.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Ακόμη και τα ζευγάρια για τι οποία βάζεις το χέρι σου στη φωτιά έχουν τελικά προβλήματα!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Ακόμη και τα ζευγάρια για τι οποία βάζεις το χέρι σου στη φωτιά έχουν τελικά προβλήματα! Ο λόγος για την Εύη Αδάμ και το Λάμπη Λιβιεράτο που υπήρχε η φήμη ότι ο γάμος τους δεν πάει και τόσο καλά και είναι έτοιμοι να το διαλύσουν το ...μαγαζάκι.


Ο Λάμπης Λιβιεράτος που λες μίλησε στην κάμερα του "Πολύ Μπλα Μπλα" : "Δεν με ενόχλησαν τα δημοσιεύματα. Δεν νομίζω ότι γράφτηκε κάτι κακό. Άκουσαν κάτι, μάθανε κάτι, και το γράψαν" είπε ο τραγουδιστής, ενώ όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν όντως υπήρξαν ενδείξεις πως η σχέση τους έχει προβλήματα, ο Λάμπης απάντησε: "Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...; Μπορεί. Μια σχέση περνάει από σαράντα κύματα. Εδικά ένας γάμος. Δεν υπάρχει σχέση που να είναι μέσα σε ένα ροζ συννεφάκι".

Έτσι είναι Δημητρούλα μου, καλά τα λέει. Η Έυη Αδάμ από τη μεριά της άνοιξε την καρδούλα της στο περιοδικό OK και έβγαλε και εκείνη από μέσα της σχετικά: " Φέτος το καλοκαίρι πέρασα μια περίοδο συναισθηματικής εσωστρέφειας, εξαιτίας και του θανάτου του πατέρα μου και δεν ήθελα να βγαίνω. Έτσι, επειδή είδαν μόνο του τον Λάμπη στη Μύκονο, όπου είχε πάει μαζί με την κουμπάρα μου, πιθανότατα να έβγαλαν το συμπέρασμα ότι δεν είμαστε πια μαζί. Δεν σου κρύβω μάλιστα ότι ένας παό τους λόγους που ήθελα να συμμετέχω στο "Just the two of us" ήταν γιατί με βοηθούσε να ξεφύγω από το τεράστιο τέλμα στο οποίο είχα βρεθεί", λέει στο OK η Εύη και με αφήνει άφωνη!


Αν αναρωτιέσαι αν όντως έφτασε στα πρόθυρα ου χωρισμού: "Ναι έφτασα. Ξέρεις, κατά καιρούς μπορεί να γινόμαστε μαλλιά κουβάρια, αλλά και ποιος δε γίνεται; Κάθε φορά , όμως που δε θα μας δουν μαζί με τον Λάμπη , δεν σημαίνει ότι πήραμε διαζύγιο. Ούτε σημαίνει ότι υπάρχουν μονίμως τσακωμοί. Μας αρέσει να περνάμε ώρες μαζί , αλλά θα βγω με τις φίλες μου. Όπως και εκείνος με τους δικούς του φίλους. Δεν είμαστε και σιαμαίοι". Εμ βέβαια χρυσή μου, αυτό μας έλειπε τώρα!
Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά στο μέλλον για τα παιδιά!


Ελένη Αναστασάκη