Σε ποιόν δεν θα «ξανακάτσει» η Μενεγάκη;

23.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Μπορεί τα νούμερα της Ωραίας Ελένης να μην λένε να ανέβουν (κάποιες ημέρες σου λέω πως την περνά σε τηλεθέαση και η "Κορίνα η Αγριόγατα"), όμως η ξανθιά αγαπημένη παρουσιάστρια έχει κέφια και δεν τον κρύβει!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Μπορεί τα νούμερα της Ωραίας Ελένης να μην λένε να ανέβουν (κάποιες ημέρες σου λέω πως την περνά σε τηλεθέαση και η "Κορίνα η Αγριόγατα"), όμως η ξανθιά αγαπημένη παρουσιάστρια έχει κέφια και δεν τον κρύβει!

Να, όπως σήμερα, που η Μενεγάκη όχι μόνο ήταν ευδιάθετη αλλά τα υπονοούμενα και δη, τα σεξο- υπονούμενα που άφηνε δεν είχαν τελειωμό! Αφορμή για τα πονηρά γελάκια της Ελένης ήταν σήμερις το πρωί, η ώρα της γυμναστικής! Η Ελένη που από πέρσι γυμνάζεται on camera μαζί με την trainer Χριστίνα Πάζιου, είδε τη γυμνάστρια του "Καφέ με την Ελένη" να μπαίνει στο στούντιο αγκαλιά με μεγάλες μπάλες γυμναστικής!

Τούτο είδε η Ελένη και γύρισε το μάτι της σου λεώ! Γιατί η γλυκιά οικοδέσποινα του Καφέ, σήμερα είχε φορέσει μινάκι και δωδεκάποντο αλά παλαιά, πριν να γίνει μάνα!

Στη θέα αυτή, η Μενεγάκη έφτασε να εξιστορίσει μια παλιά πικρή ιστορία που είχε μερικά χρόνια πριν με κάποιες άλλε μπάλες και με μια άλλη γυμνάστρια που την επισκεπτόταν στο σπίτι της και στην οποία δεν «ξανακάθισε» όπως χαρακτηριστικά είπε! Γυρνώντας στην τωρινή της γυμνάστρια, τη Χριστίνα Πάζιου, της τόνισε όλο νόημα:

"Εγώ, επειδή αυτά που μου έκανε τα έβρισκα πάρα πολύ δύσκολα, μία μέρα της είπα: Αν με πιέσεις πολύ, δεν θα σου ξανακάτσω. Θα με παίρνεις τηλέφωνο και δεν θα σου βγαίνω. Πρόσεχε, με πας πολύ δύσκολα". Δες και το χαρακτηριστικό βίντεο!

Kατερίνα Π.