Η Μπαλατσινού «ξεφώνισε» τα επίδοξα "Top Model"

23.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Πιστή στην παράδοσή μου, κάθισα να δω το "Next Top Model" και ευτυχώς που το προτίμησα γιατί με δικαίωσε!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Πιστή στην παράδοσή μου, κάθισα να δω το "Next Top Model" και ευτυχώς που το προτίμησα γιατί με δικαίωσε!


Εκτός από το κλάμα κι τον αλληλοσπαραγμό των επίδοξων μοντέλων, είχα την ευκαιρία να θαυμάσω την Τζένη Μπαλατσινού, μία εκ των κριτών του σόου, έτσι όπως ποτέ πριν.

Γιατί ναι, από τον Χριστόφορο Κοτέντο και από το Χάρη Χριστόπουλο τα περίμενα τα πικρόχολα σχόλια εναντίων των διαγωνιζομένων αλλά τέτοιο ξεσπάθωμα από τη γατούλα μέχρι σήμερα Τζένη, ε δεν το περίμενα!


Σε τίγρη μεταμορφώθηκε η Μπαλατσινού και είπε τα πράγματα με το όνομά τους: δεν κάνουν όλες οι κοπέλες για μοντέλα. Η τυχερή διαγωνιζόμενη που άκουσε τον εξάψαλμο ήταν η Λώρα Αν που μάλλον την έβαλαν στο παιχνίδι με την ελπίδα να την μεταμορφώσουν στην επόμενη Μόνικα (βλέπε Next Top Model 1) ή ακόμα καλύτερα σε μια νέα Lady Gaga!

Έλα όμως που εβδομάδες περνούσαν στο μοντελοριάλιτι και η Λώρα δεν εξελισσόταν σε τίποτα από τα παραπάνω αλλά συνέχιζε να βγαίνει σαν ασχημόπαπο στις φωτογραφίσεις. Έτσι, όταν η διαγωνιζόμενη βρέθηκε απέναντι στην κριτική επιτροπή, η Μπαλατσινού τα είπε όλα:

"Eπειδή έχεις μία φυσική χάρη, ίσως να μπορείς να ασχοληθείς με κάτι άλλο στον καλλιτεχνικό χώρο. Για μόντελινγκ πάντως δεν κάνεις και μην ακούσεις κανέναν ό,τι κι αν σου πει κάτι άλλο. Δεν το έχω ξαναπεί ποτέ αυτό και καταλαβαίνω ότι είσαι πολύ ευαίσθητη και μάλιστα τη στιγμή που όλα αυτά στα λέω στην τηλεόραση. Ξέρω ότι όταν ακούς αυτό το πράγμα από εμένα, μπορεί να είναι δύσκολο. Ούτε εγώ αισθάνομαι καλά. Αλλά το θεωρώ πολύ πιο τίμιο να σου πω πραγματικά αυτό που πιστεύω".

Άφωνες οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής (μαζί με την παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά) άκουσαν τα σκληρά λόγια της Τζένης, κι εκείνη τη στιγμή φυσικά, η Λώρα Αν κόντεψε να σωριαστεί στο πάτωμα, αφού φυσικά άρχισε να κλαίει με λυγμούς!

Και ενώ τα λεπτά περνούσαν και η επιτροπή έκρινε τα υπόλοιπα κορίτσια, ήταν τέτοιο το δάκρυ κορόμηλο που έριχνε η Λώρα Αν, που η Μπαλατσινού επέστρεψε σε εκείνη:

"Λώρα Αν", της είπε, "Λυπάμαι πολύ για όλο αυτό που έγινε και δεν θέλω να κλαις αλλά ένιωσα πως έπρεπε να σου πω την αλήθεια. Κάνε κάτι άλλο καλύτερα"!


Αλλά εκεί η Λώρα Αν ύψωσε ανάστημα:

"Αν δεν κάνω για μοντέλο γιατί δεν μου το είπατε από την αρχή, από τη Μύκονο; Γιατί μου δώσατε ελπίδες;"

"Γιατί θέλαμε να σε δούμε και να σε δοκιμάσουμε πρώτα. Υπάρχουν κάποιοι που από την πρώτη στιγμή λένε αυτή δεν είναι μοντέλο. Δεν είναι έτσι γιατί πολλές κοπέλες τις βλέπεις και μπορεί να περάσουν απαρατήρητες και μετά να κάνουν τεράστια καριέρα".

Για να μην στα πολυλογώ λοιπόν, αφού άκουσαν τα χειρότερα 4 στις 5 υποψήφιες μοντέλες, αυτή που αποχώρισε τελικά, ήταν και η κοπέλα που "τα άκουσε", στην οποία η Βίκυ Καγιά τόνισε πως αν και αποχωρεί, πρέπει να συνεχίσει να κυνηγά το όνειρό της!

Φυσικά, η παίκτρια την αποστόμωσε τονίζοντας πως η ίδια η επιτροπή, δέκα λεπτά πριν της έλεγε να μην το κυνηγήσει...


Κατερίνα Π.