Θα την πάρει με παπά και με κουμπάρο

07.12.2000
Στα λευκά θα ντυθεί -διά χειρός Στέλα ΜακΚάρτνεϊ- λίγο πριν τα Χριστούγεννα η Μαντόνα. Η ποπ ντίβα στις 22 Δεκεμβρίου θα γίνει κι επίσημα κυρία Γκάι Ρίτσι. Ο γάμος της με τον Βρετανό σκηνοθέτη θα γίνει σε έναν εντυπωσιακό σκοτζέζικο καθεδρικό ναό και η δεξίωση στο κοντινό κάστρο Σκίμπο.
Στα λευκά θα ντυθεί -διά χειρός Στέλα ΜακΚάρτνεϊ- λίγο πριν τα Χριστούγεννα η Μαντόνα. Η ποπ ντίβα στις 22 Δεκεμβρίου θα γίνει κι επίσημα κυρία Γκάι Ρίτσι. Ο γάμος της με τον Βρετανό σκηνοθέτη θα γίνει σε έναν εντυπωσιακό σκοτζέζικο καθεδρικό ναό και η δεξίωση στο κοντινό κάστρο Σκίμπο. Ένα μέρος όπου συχνάζουν πρόσωπα του διεθνούς τζετ - σετ, όπως ο Σων Κόνερι, ο Τζάκ Νίκολσον, ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.Η τελετή αναμένεται να κοστίσει 1 εκατομμύριο λίρες, ενώ το ζευγάρι ήδη ζει στον πυρετό της προετοιμασίας, εποπτεύοντας -διά του ιδιωτικού τους τζετ- τον χώρο.

Ο γάμος της Μαντόνα και του Ρίτσι έρχεται να γίνει έναν μήνα μετά τον πολυδιαφημισμένο γάμο Ντάγκλας- Τζόουνς κι όπως λένε οι "κακές" γλώσσες θα γίνει ένας "άτυπος" διαγωνισμός. Ποιος θα είναι μεγαλύτερος σε αίγλη και ποιος θα συγκεντρώσει τους περισσότερους διάσημους.

Την ίδια μέρα θα βαφτιστεί ο γιος του ζευγαριού, Ρόκο, ενώ η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη θα είναι η μοναδική παράνυφος.