Ο Τζιοβάνι είναι...οφσάιντ(;)

07.12.2000
Στα "δίχτυα" της Σαμπρίνας λέγεται πως μπλέχτηκε ο Τζιοβάνι. Τον τελευταίο καιρό οι φήμες για ειδύλλιο του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού με την "Μπάρμπι" του ελληνικού πενταγράμμου, όλο και πληθαίνουν, φέρνοντας κατά νου τη ρήση "όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά". Ωστόσο, ο "ερυθρόλευκος" παίκτης, ο οποίος τυγχάνει να είναι και παντρεμένος αρνείται κατηγορηματικά ότι διατηρεί οποιαδήποτε σχέση με την Σαμπρίνα.
Στα "δίχτυα" της Σαμπρίνας λέγεται πως μπλέχτηκε ο Τζιοβάνι. Τον τελευταίο καιρό οι φήμες για ειδύλλιο του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού με την "Μπάρμπι" του ελληνικού πενταγράμμου, όλο και πληθαίνουν, φέρνοντας κατά νου τη ρήση "όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά".

Ωστόσο, ο "ερυθρόλευκος" παίκτης, ο οποίος τυγχάνει να είναι και παντρεμένος αρνείται κατηγορηματικά ότι διατηρεί οποιαδήποτε σχέση με την Σαμπρίνα. Δηλώνει, μάλιστα ότι δεν την γνωρίζει -πράγμα απίθανο- καθώς το Σαμπρινάκι είναι γνωστό ανά την οικουμένη.

Οι "κακές" γλώσσες, πάντως επιμένουν ότι κάτι τρέχει με τον Τζιοβάνι, καθώς δεν δικαιολογείται η αλλαγή του -προς το κακό- μέσα στο γήπεδο. Λένε μάλιστα πως αν δεν είναι η "Θαμπρίνα", η οποία εδώ και λίγο καιρό είναι "ελεύθερη", πιθανόν να είναι κάποια άλλη. Και σε αυτή την περίπτωση οι...υποψήφιες είναι πολλές, ενώ ένα όνομα που ακούγεται έντονα είναι η Άννα Βίσση. Αν και η πιθανότητα αυτή είναι μικρή, καθώς η Βίσση "συχνάζει" προς βόρεια προάστια μεριά!