Η Παρίς ψάχνει απεγνωσμένα γαμπρό!

23.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η ελληνική εφοπλιστική οικογένεια μπορεί να είναι ήσυχη πλέον, εκτός αν η Πάρις Χίλτον αποφασίσει να χτυπήσει ξανά!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η ελληνική εφοπλιστική οικογένεια μπορεί να είναι ήσυχη πλέον, εκτός αν η Πάρις Χίλτον αποφασίσει να χτυπήσει ξανά! Τελικά η Πάρις χώρισε με τον Σταύρο Νιάρχο όπως είχε γίνει και με τον Πάρη Κασιδόκωστα (Λάτση). Η «βασίλισσα» των πάρτι είναι ιδιαίτερα απασχολημένη με την αναπλήρωση του κενού που άφησε ο Σταύρος. Ο τόπος που συνήθως χτυπά είναι, που αλλού, στα κλαμπ! Ομάδες υψηλού κινδύνου: Αθλητές 23-25 ετών και ηθοποιοί 25-35.

Πρόσφατα μάλιστα είχε μία αποτυχία (ακόμη και αυτή!), αφού δεν κατάφερε να «ψήσει» και να «τυλίξει» στα δίχτυα της τον Τζέρεμι Μπλουμ, τον διάσημο Αμερικανό 24χρονο αθλητή του σκι, που έχει λάβει μέρος σε δύο χειμερινές Ολυμπιάδες, παρακαλώ. Ωστόσο, όχι μόνο δεν κατέθεσε τα όπλα, αλλά επιχείρησε τριπλό χτύπημα. Πρώτα, με τον 32χρονο ηθοποιό Simon Rex (έπαιζε στο Scary movie) στην συνέχεια με τον 23χρονο αθλητή ράκμπι Matt Leinart και τελικά με τον 28χρονο Benjamin McKenzie πρωταγωνιστή της σαπουνόπερας OC.

Αυτή η εναλλαγή μεταξύ αθλητών και ηθοποιών μπορεί να κάνει τις επόμενες κινήσεις της προβλέψιμες, πάντως για καλό και για κακό οι Έλληνες εφοπλιστές να προσέχουν τα πάρτι που πάνε τα παιδιά τους.