Το ατύχημα του Σόμμερ!

07.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον φάγανε τον άνθρωπο εδώ και μία εβδομάδα για τα «Χρυσά Βατόμουρα» λες και είναι ο ίδιος υποψήφιος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον φάγανε τον άνθρωπο εδώ και μία εβδομάδα για τα «Χρυσά Βατόμουρα» λες και είναι ο ίδιος υποψήφιος και από την πολύ τη γλωσσοφαγιά, ήρθε κι έσπασε το ποδαράκι του. Ο λόγος για τον «Χολιγουντιανό» Κώστα Σόμμερ, ο οποίος τραυματίστηκε στα γυρίσματα της σειράς «Της αγάπης μαχαιριάς» και σύμφωνα με τους γιατρούς η αποθεραπεία του θα κρατήσει έξι ολόκληρους μήνες! Μιλάμε ο άνθρωπος έπαθε σοβαρή ζημιά.

Το εργατικό ατύχημα συνέβη, όπως είπα, στα γυρίσματα σε μία επικίνδυνη σκηνή. Κανονικά, αυτή ήταν να τη γυρίσει ένας κασκαντέρ (όπως είθισται άλλωστε), όμως ο Σόμμερ προτίμησε να την κάνει ο ίδιος. Όπως Χόλιγουντ δηλαδή (κι ας τον κοροϊδεύουν μερικοί μερικοί). Οι άνθρωποι της σειράς τον προειδοποίησαν για την επικινδυνότητα της σκηνής, αλλά αυτός ήταν κάθετος. «Εμείς στο Χόλιγουντ έτσι δουλεύουμε». Άμα ο άνθρωπος έχει κάνει εξωτερικό.

Το ατύχημα του λαχτάρισε το συνεργείο, που τον μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο. Εκεί, υπεβλήθη σε επέμβαση, ενώ οι γιατροί του συνέστησαν τον πρώτο καιρό ειδικά να απέχει από παντός είδους δραστηριότητα. Αν είναι δυνατόν να απέχει και τους έξι μήνες. Ο Σόμμερ, όμως, δε σκοπεύει να μείνει σπίτι του. Τώρα ειδικά που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία ως Σήφης; Έτσι, θα καθίσει λίγες μέρες να ξεκουραστεί και μετά θα επιστρέψει στα γυρίσματα. Ακόμη και με τις πατερίτσες. Εξάλλου, μπορούν να προσαρμόσουν το σενάριο με τον τραυματισμό του. Να πουν, δηλαδή, ότι του έσπασε τα πόδια ο Κωσταντής του Λεβεντογιάννη, όταν τον έπιασε στα πράσα με την ανιψιά του, Μαρία, κόρη του Γιάννη του φονιά. Θα αποκτήσει έτσι κι ένα ενδιαφέρον η βεντέτα, που τη βλέπω κομμάτι χαλαρή τα τελευταία χρόνια.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]